26 d’octubre del 2011

Beefeater In-Edit Festival: Documental Musical a Barcelona


Aquest dijous s’inaugura la 9º edició del Festival Beefeater In-Edit a Barcelona, festival íntegre sobre el documental musical. Aquest any es presenten unes 45 novetats a part de films consagrats dins del gènere. L’any passat, el festival va rebre uns 60.000 espectadors i va créixer un 20% respecte l’any anterior, i segurament que aquest any sobrepassarà aquestes dades veient la magnífica programació que han fet per aquest any 2011.

L'In-Edit tindrà lloc del 27 d’octubre al 6 de novembre de 2011 a Barcelona en diferents espais de la ciutat tots ubicats al voltant de la Plaça Universitat ocupant espais com l’Aribau Club, La sala 5 deles Multisales Aribau i l’Auditori de la Blanquerna. Per a professionals s’habilita l’Hotel Pulitzer per a trobades i entrevistes i l’Hotel Regina pel Mercat Internacional de Documental Musical de Barcelona, i la festa de Clausura tindrà lloc el diumenge 6 a la Sala Apolo2 a partir de les 21h. 



Murray Lerner.
Entre altres activitats, el festival ofereix la possibilitat d’assistir a una trobada amb Michael Nyman on es projectaran vàries pel·lícules seves que oferiran la oportunitat d’endinsar-se en el món d’aquest compositor i pianista, musicòleg i director d’orquestra a través de les seves paraules i de la seva pròpia mirada. Aquesta trobada tindrà lloc el dilluns 31 a les 19.30h a l’Auditori de la Blanquerna. Hi ha la possibilitat també de poder assistir a la master class de Murray Lerner, un dels grans documentalistes nord-americans que ha filmat a artistes de la talla de Johnny Cash, Bob Dylan, The Who, The Doors, Miles Davies, Jimi Hendrix, etc. dins de festivals mítics com el de Newport, o The Isle of Wight. Una bona oportunitat de conèixer amb més profunditat aquest gran realitzador documental.

Jo ja tinc feta la meva selecció de documentals per anar a veure i aprofitant que aquest cap de setmana és més llarg serà un bon moment per anar i començar a tatxar films a veure!! Començaré amb Queen i Michael Nyman i seguiré amb Bowie, Iggy & Lou, Passione i Galicia Caníbal i acabaré amb Cracked Actor, espero trobar entrades per a tot! Podeu consultar la programació a la mateix web del festival.


Podeu conseguir les entrades a les taquilles generals situades al nº 24 del carrer Muntaner i el preu és de 6€ el tiquet. 


A l'esq. D.A. Pennebaker & Chris Hegedus (2010). Al mig, Albert Maysles (2008).
A la dreta, Don Letts (2007). Fotos cedides per In-Edit Festival.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada