19 d’octubre del 2011

Carré Hermès dissenyat per Kongo


El francès Cyril Phan, conegut pel sobrenom de Kongo ha creat una de les seves obres d’art efímer, un graffiti titulat Carte Blanche. Aquest graffiti el podeu trobar a l’aparador de la botiga que té Hermès al Passeig de Gràcia de Barcelona i serveix per presentar el nou carré dissenyat per Kongo.


Aparador Hermès Barcelona amb la
intervenció de Kongo.
La intervenció artística va tenir lloc el passat dia 10 d’octubre on es pot veure el segell personal de Kongo i la seva particular armòsfera de llum i color de línies urbanes. Aquesta intervenció la podeu visitar del 10 al 23 d’octubre a l’aparador d’Hermès i que mostra l’estreta relació de la marca amb el món de l’art i la creació artística mitjançant les col·laboracions amb artistes de diverses disciplines i la creació d’events culturals en les botigues que tenen arreu del món.

A la vegada, aquesta instal·lació ha servit per presentar el nou carré de la firma i firmat per Kongo. La composició del mocador es basa en un marc format per la paraula Hermès repetit múltiples vegades i en el seu interior hi ha una explosió d’art urbà utilitzant més de 40 colors diferentes.

Kongo explicant el disseny del nou carré d'Hermès.

Dos exemplars del carré Hermès.
"Un es forma el seu propi estil, i això és el que jo he conseguit amb aquest treball"
Kongo

El resultat d’aquesta col·laboració, l’Hermès Graff by Kongo, és un dels mocadors de seda més impactants de la firma. Allunyat de qualsevol convencionalisme, el carré recrea una explosió de color i dinamisme gràcies al laberint de lletres i la repetició infinita de la paraula Hermès que sembla reivindicar la pluralitat i la riquesa d’aquest món urbà.

Instal·lació de Kongo a Hermès Barcelona: Passeig de Gràcia 77
                                                                  del 10 al 23 d'octubre 2011


1 comentari: