15 de febrer del 2012

Noves Hamburgueseries a tenir en Compte !!


Ja fa temps que em ronda pel cap escriure-us un post sobreaquest nou concepte d’hamburgueseries que ha anat creixent al llarg i ample deBarcelona. Un nou concepte on es dignifica l’hamburguesa, per deixar-lo d’associaral fast food de mala qualitat.

A Barcelona tenim varis exemples alguns on es cuida més l’envoltoripodríem dir, és a dir, el local i la gran majoria on a part de ser locals atenir en compte pel seu disseny és també un bon lloc on menjar una bonahamburguesa.



La Burg neix com una aposta per reconvertir el clàssic icone del fast food apte per a gourmets apostant clarament per la qualitat en totes les seves matèries primes. La carta inclou més de 13 hamburgueses a escollir entre les de bou, corder, vegetarianes … amb pans fets  
                                                                   artesanalment.
Aquest local s’ha convertit en un lloc de culte pels incondicionals de l’hamburguesa convertit ja en un clàssic de la ciutat.


Passeig Sant JoanBosco, 55
08017 Barcelona
Tf: +34 932 056 348



Situat a la part alta de la ciutat i ocupant el mític restaurant Can Massana, punt de trobada de la Gauche Divine. Es posa una especial atenció en tot el procés (selecció de la carn –totes ecològiques- fins a la seva elaboració).

Podreu trobar hamburgueses amb tocs exòtics amb carn astruç, carn de biso, angus, etc. fins a les tradicionals de carn de vaca, porc i pollastre. També hi podreu trobar una opció per a vegetarians elaborada amb tofu i soja.

La Royale disfruta també d’aquesta nova tradició ja totalment instaurada a la ciutat com el Gin Tonic Bar on podreu degustar d’una gran varietat de ginebres per acompanyar la vostra hamburguesa o per pendre relaxadament una vegada acabeu el vostre menjar.



Plaça del Camp, 5 
08022 Barcelona
Tf: +34 932 547 393




L’any 2008 neix aquest restaurant dedicat a l’hamburguesa gourmet on es prioritza la qualitat dels ingredients per així elaborar una bona hamburguesa. Carns de qualitat a la brasa, pa bo, una interessant carta devins, bones amanides, patates fregides pelades i fregides al moment, etc. El Filete Ruso s’adscriu dins el moviment Slow Food i a seguir els seus objectius : producte bo i de proximitat.
El restaurant està situat en ple Eixample. Dissenyat amb materials senzills i sobris però a la vegada elegants.

Enric Granados, 95
08008 Barcelona
Tf: +34 932 171 310 


Hamburguesaria 100% saludable, com ens fan saber ells mateixos a la seva web, que neix amb la finalitat de dignificar l’hamburguesa que aposta per una hamburguesa artesanal, de sabor autèntic i exquisit. Totes les hamburgueses tenen forma de cor per així emfatitzar encara més aquest concepte de saludable gràcies al símbol mundial de la salut. A la seva web podeu mirar diferents informes mèdics sobre les hamburgueses Heart Burger i compten amb el segell de la Fundació Nacional del Cor.  En el seu menú podem trobar també hamburgueses per a vegetarians i per a celíacs. També són pet friendly, si teniu un gos que pesi menys de 8kg. podeu anar amb ell a degustar una hamburguesa Heart.


Gran Via de les Corts Catalanes, 602
08007 Barcelona
Tf: +34 933 021 030



Local totalment ambientat com el típic Diner dels anys 50 que va obrir ara fa 6 anys a la ciutat. Tenen diferents locals per tot el país. És una bona manera de disfrutar d’una època feliç al ritme de Rock&Roll mentre assaboreixes una bona hamburguesa.




Travessera de Gracia, 35
08021 Barcelona
Tf: +34 934 142 520            




Restaurant típicament americà que ofereix un nou concepte d’hamburgueseria amb hamburgueses 100% de carn de bou de D.O certificada i matèries primes de qualitat. A Barcelona podeu trobar 3 locals en el centre de la ciutat amb una ambientació de pel·lícula i música i vídeos dels anys 50/60. Un lloc ideal per la seva localització per menjar alguna cosa abans d’anar al
                                                                   Crappy Tuesdays a l’Apolo!!!


Big J’s Raval
Carrer del Carme, 74
08001 Barcelona

Big J's Universitat
Carrer Aribau, 18 
08011 Barcelona

Big J'sJaume I
Via Laietana, 20 
08003 Barcelona



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada