14 d’octubre del 2011

Re-Obertura botiga Replay a Barcelona


Seguim amb les inauguracions de noves botigues a la ciutat de Barcelona. Aquesta vegada però no és una inauguració sinó que és una re-obertura amb una reforma integral del local de la marca Replay de Barcelona.



Diferentes imatges de la nova botiga Replay de Barcelona.


La setmana passada, exactament el dia 6 d'octubre, va tenir lloc la festa de re-inauguració de la botiga Replay Barcelona al Passeig de Gràcia. La festa va reunir a uns 600 invitats entre els que es trobaven el CEO de Replay Matteo Sinigaglia, els dissenyadors d’Ailanto, Alejandra de Rojas, Alejandra Prat, Laura Hayden, Laura Barriales i Albert Costa que van poder gaudir del concert en directe del grup Delorean.

Imatge de l'actuació del grup Delorean.


El local situat al Passeig de Gràcia nº 60 té més de 800 m2. L’entrada està inspirada en la natura, ens transporta a un jardí amb dues cascades que donen pas a l’entrada de la flagship que s’obre en dues grans sales lateral on podem trobar les diferentes línies de la marca italiana. En el centre hi ha un gran espai de vidre i ferro, el Denim Bar, on pots trobar les peces que conformen la línia Denim de Replay. Realment aquesta nova disposició ens trasllada a un gran i moderníssim loft de New York i ens fa ben present el disseny urbà i desenfadat de les seves col·leccions com un dels grans valors de la marca.

Us deixo amb un vídeo on podeu veure tot l'ambient que hi va haver en la re-inauguració de la botiga de Replay i la festassa que van organitzar! A veure si ben aviat us ho puc explicar tot des de dins ;)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada