18 d’octubre del 2012

Projecció 3D a la Casa Batlló




Aquest cap de semana, la Casa Batlló us convida a disfrutar del Despertar de la Casa Batlló, una projecció 3D (mapping) sobre la façana de l’edifici on es mostrarà una història aprofitant els relleus i textures de la façana. És una manera ben original de celebrar així els 10 anys d’obertura al públic.


La Casa Batlló va ser dissenyada per Antoni Gaudí i va fer un guiny a la llegenda de Sant Jordi, Patroó de Catalunya i una de les llegendes més conegudes, al coronar la façana amb l’aspecte del llom d’un drac.

Al mateix temps, des de la seva construcció, són moltes les llegendes que s’han anat creant al voltant de la façana principal de l’edifici, i són pocs els que conexión la simbología i interpretacions que van inspirar l’arquitecte clau del modernisme català.

La projecció 3D està creada per Mariona Omedes, prestigiosa artista multimèdia i Premi Nacional de Cultura en la categoría d’audiovisuals (2010). Aquesta tècnica crea imatges que cobren vida sobre superficies reals.

Alguns d’aquests exemples els podem trovar a Barcelona mateix, on durant les darreres festes de la Mercè es va projectar a la Sagrada Família un 3D Mapping i fa un parell d’anys sobre la façana de la botiga Santa Eulàlia per celebrar la reobertura de la centenària botiga de moda. Aquí us deixo aquests dos exemples que us comentava.





Podreu disfrutar d’aquest espectacle els dies 20 i 21 a les 21, 21.30 o 22h.

Casa Batlló
Passeig de Gràcia 43
Dates: 20 i 21
Horari: 21h, 21.30h i 22h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada