1 de juny del 2011

L'Appartement: designexpoartstore


Botiga on el disseny i l’art són una prioritat i l’aposta per la innovació i l’estil els denomidors comuns del benestar per a la casa. Tenen botiga on-line on pots comprar alguns dels objectes que tenen a la botiga.



Algunes de les propostes que pots trobar són els vinils multicolors de Myvinilo, les llums de Douglas Monts i Mathmos, les peces úniques de Hiroshi Tsunoda, etc.



També disposen d’objectes d’ús personal amb un estil únic i modern com els Demon Art Toys USB, fundes de portàtils o bolsos amb gràfica de diaris com La Vanguardia, bolsos i carret de la compra amb il·lustracions originals, joieria de la marca Batucada (França), llibres d’art i gadgets varis que poden anar molt bé en un moment donat per fer un regal original i diferent.  A l’appartement també hi ha espai per mostrar el treball de joves dissenyadors amb idees fresques.



La botiga està situada en ple Eixample, un dels barris més àgils i dinàmics de Barcelona. L’Eixample segueix sent un centre d’interès artístic i cultural on hi pots trobar galeries d’art, estudis de disseny, fashion stores, restaurants i nombrosos bars.


L'appartement: C/ Enric Granados 44, 08008 Barcelona.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada