1 de juny del 2011

Dress Up Showroom Moda i El Outlet del 4º

Aquesta setmana tenim dos events interessants relacionats amb la moda a la ciutat de Barcelona.



Aquest cap de setmana, els dies 4 i 5 de juny, tindrà lloc el Dress Up Showroom de Moda. Dress Up és un col·lectiu de dissenyadors independents, joves I emergents com Amimanera, Elena Gallego, My grandmother’s sofa, Nerea Lurgain, Hiske ter Veld I l’estudi de comunicació gràfica uauh! que es van unir davant la necessitate de mostrar el seu treball. Aquesta edició té com a invitat especial la marca Zazo&Brull.

Aquesta edició es farà a l’Espace Cultural Ample, de 11 a 21h els dies 4 i 5 de juny i comptarà amb la participació de 14 dissenyadors emergents. L’entrada és totalment lliure per així donar a conèixer les coleccions a tots als assistents.


A part, aquesta setmana s’organitza El Outlet del 4º. Com indica el nom és la quarta planta de l’edifici nº 5 del C/Sabateret de Barcelona on es podrà trobar la roba fora de temporada de firmes com Les mains, Páranse, José Rivero, Fantastik, entre altres, tant per home com per dona a bon preu. L'horari és de 10 a 20h del 2 al 4 de juny.

Crec que els dos events són per a tenir en compte i aprofitar l'ocasió per trobar peces diferent i d'alguna manera donar suport a tots aquests dissenyadors i marques emergents!!

Us hi espero a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada