17 de juny del 2011

Exposició 20 Vestits: Diàlegs entre Moda i Literatura


Des de l’11 de juny fins el 16 d’octubre tenim una exposició de moda a l’espai Roca Gallery de Barcelona.

L’exposició es titula 20 vestits: Diàlegs entre Moda i Literatura. La mostra recull 20 vestits inspirats en textos literaris i dissenyats pels dissenyadors espanyols més consagrats a nivell internacional com Ana Locking, Devota&Lomba, Custo Barcelona, Lydia Delgado, Davidelfín, Miriam Ocáriz, etc. Aquesta exposició ha viatjat a Tòquio, Pequín, Istanbul, Milà, Brussel·les, Budapest, Moscou i Madrid abans d’aterrar a la nostra ciutat

D’aquesta manera s’uneix la literatura i la moda a través de la creativitat. A partir del negre sobre el blanc la paraula es materialitza a través de la costura creant un vincle entre aquestes disciplines que creen al voltant de l’estètica.

Model de Angel Schlesser

 Grans personatges femenins prenen vida en aquesta exposició alguns exemples com l’Anna Karenina de Tolstói, carregat de sensualitat i realisme vestida per Duyos o la representació de Dulcinea de Miguel de Cervantes com un personatge polièdric i irreal dissenyat per Loewe. Tots aquests personatges conformen pautes per gaudir d’una exposició que convida a conèixer tant els dissenyadors com els escriptors.

Roca Gallery Barcelona, C/ Joan Güell 211-213 08028 Barcelona.
Dilluns a Dissabte de 10h a 20h i Diumenges de 10h a 14h.
Entrada Lliure.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada