20 de maig del 2011

La Petite Parade

Laura Bergas i Cristina Hernández són les propietàries i les dissenyadores que seleccionen la roba i complements basada en el concepte del vintage. Són grans descubridores de la Moda Vintage seleccionada de diferentes ciutats com Berlin, Los Angeles, Londres i París.




La botiga té un encant especial amb petits espais molt ben decorats, amb detalls peculiars i únics on exposen els seus tresors vintage i trendys com peces de roba i complements fabulosos.




El millor de tot, l’encant de la botiga amb detalls com els petits cuadres antics de les parets, el moble expositor d’ulleres de sol, i els preus increíbles per les oportunitats que hi pots trobar. Un altre punt a favor és que tenen diferentes plataformes des d’on informen a tots als seus seguidors com per exemple a través del Facebook o el seu blog penjen totes les novetats que van arribant a la botiga i si contactes amb elles de seguida pots reservar algun article que t’hagi agradat. 


La direcció de La Petite Parade és: C/ Enamorats 86 08013, Barcelona. Metro Encants.


1 comentari:

  1. M'encanta el blog! Ja tens una seguidora més :) Jo també tinc un blog sobre moda, et deixo el link per si vols passar-hi :D

    http://bohemian-likeyou.blogspot.com/

    ResponElimina