28 de juny del 2011

10ª edició de la CHANGING ROOM



Changing Room cumpleix anys, 5 anys, 10 edicions, dues per any i una per temporada des del 2006. Un dels seus grans mèrits ha estat al experimentar en un nou format per presentar noves col·leccions de moda, ja que des de la primera edició es fa dins l’Hotel Chic&Basic  del Born. Cada una de les habitacions equival a una marca diferent. No és algo super massiu ni mediàtic però té un gran encant. A cada una de les habitacions podràs veure i comprar marques i propostes diferents de moda de dissenyadors independents, tant nacionals com internacionals, que d’una altra manera seria difícil de conèixer. Alguns d’aquests dissenyadors són Roberto PiquerasJan Iú Més, BaronBaronne, Cecilia Sorensen, etc. Podrem trobar també les creacions high-end de la dissenyadora sueca afincada a Berlin Mika Modiggard així com les últimes revelacions del 080 Barcelona i de Cibeles Madrid Fashion Week com Manuel Bolaño, Roberto Piqueras i Cati Serrà. En accessoris, tindràn un espai Eva vs Maria que presenta la seva primera col·lecció de calçat “Shanghaivork” i la línia exclusiva de corbatins Bond & Burlington.


En aquesta edició es farà un petit homenatge als diferents dissenyadors que han participat en aquestes 10 edicions. Són 120 dissenyadors, 120 looks. Alguns dels seus participants han estat El Delgado Buil, Antonio Alvarado, Miriam Ponsa, Gori de Palma, La Casita de Wendy, Chicks on Speed y Juan Vidal entre altres.

En aquesta edició també s'ha preparat un Contenidor Changing Room, és un envàs d’idees i talent. Inspirat en un contenidor de barco, és un espai reciclat com a botiga on cada dos mesos, un equip de dissenyadors internacionals posaran a la venta peces exclusives, de sèrie limitada.




Changing Room. Dissabte, 2 de juliol, de 11:00 a 21:00 h, al Hotel Chic&Basic Born (Barcelona).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada