3 de juny del 2011

III Mercadillo de la Fundació Pequeño Deseo

I continuo amb un altre event que tenim aquests dies a la nostra ciutat i que acaba avui a les 20h. És el III Mercadillo Benèfic que organitza la Fundació Pequeño Deseo en els Jardins del Palau Robert



En aquest mercadillo podreu trobar roba de marques com Custo, TCN, Brownie, Mango, Janina, Sony, etc. Totes aquestes marques estaràn presents amb uns preus magnífics per tal de donar support a la Fundació Pequeño Deseo.

La Fundació Pequeño Deseo organitza aquesta iniciativa des de fa 2 edicions amb l'objectiu de recaudar fons per fer realitat els desitjos dels nens amb malalties cròniques per tal de donar-lis una alegria i esperança.



No sé si coneixeu la Fundació Pequño Deseo però el que fan és posar-se en contacte amb la família i els metges del nen que vol realitzar un desitg. Aquest desitg es realitzarà sent una total sorpresa pel nen ja que no sap si serà l'afortunat, i sobretot quan serà. El desitg és totalment gratuït per la família. Han complert desitgos de nens de tota Espanya, alguns com: tenir la Play Station 3, conèixer diferents esportistes com Rafa Nadal, jugadors de futbol, viure un dia sent una model, etc, etc.

“A vegades cumplir el desitg d’un nen és la seva millor medicina.”

Us recomano d'assistir al llarg del dia d'avui en aquest mercadillo i donar el vostre suport simplement coneixent de primera mà el treball de Pequeño Deseo i si compreu alguna cosa encara millor per ells!





La Fundació Pequeño Deseo organitza aquesta iniciativa des de fa 2 edicions on el seu objectiu és recaudar fons per fer realitat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada