12 de juliol del 2011

Presentació en societat de Nosoloalpargatas

En el marc del The Brandery i la Passarela 080 Barcelona, la ciutat de Barcelona viu inmersa a un autèntic frenesí d’events i festes de diferentes marques i dissenyadors que aprofiten que hi ha una gran quantitat de periodistes, bloggers i trendsetters a Barcelona per donar a conèixer les seves noves col·leccions.


Amb aquesta entrada us vull donar a conèixer una nova marca de calçat que actualitza el concepte de les espardenyes de tota la vida per fer-les de disseny i totalment urbanes. La marca en qüestió es diu Nosoloalpargatas i si mireu el seu producte a la seva web segur que us agradarà. S’ha de dir també que han redissenyat les espardenyes pensant en la comoditat, amb soles de goma, per oferir un millor comfort i qualitat del calçat. Estan fetes totalment a mà i amb l’etiqueta “made in Spain” i perfectes per l’estiu.



Ejemplares de modelos de Nosoloalpargatas y del packaging.

El dia 22 de juny van inaugurar el seu showroom-botiga situat a la zona alta de Barcelona. L’espai és ampli amb una decoració molt minimalista on prioritza el producte davant la decoració i tal i com diuen “neix amb l’objectiu d’oferir un espai per l’oci amb les millors firmes promovent un estil de vida divertit i saludable”. I avui, presenten la seva col·lecció a la botiga Martihé François Girbaud del Born on fan una col·laboració amb aquesta marca de roba urbana. Serà una gran festa amb Dj en directe, cocktails, pica pica i el millor! un torneig de Petanca.

Així que aquesta tarda em trobareu allà veient en primera persona les espardenyes personalitzades i sobretot sobretot el torneig de petanca!

Botiga Nosoloalpargatas. Prats de Motlló 5, baixos. 08021 Barcelona.


1 comentari: