21 de juny del 2013

Arriba el Cinema a la Fresca a Barcelona!


Amb l'arribada de l'estiu i la calor la ciutat de Barcelona s'omple de propostes a l'aire lliure. Avui us faré un recull de llocs on disfrutar de cinema a la fresca per aquest estiu que avui comença:

Sala Montjuic: 11ª edfició de la mostra de cinema a l'aire lliure més multitudinària amb una selecció de les millor pel·lícules, concerts i curtmetratges. El Fossat del Castell de Montjuic es converteix en un gran cinema a l'aire lliure amb gent fent picnic mentre disfruta d'una bona pel·lícula. Algunes d'aquestes pelis que podrem veure aquest estiu són Blancaneu, Drive, Melancholia, West Side Story, Intocable, Take Shelter, El Irlandés, Moonrise Kingdom, Qué ocurrió entre mi padre y tu madre, Profesor Lazhar, Ciudano Kane, Donnie Darko, etc. Totes les projeccions aniran precedides d'un concert que portarà dalt de l'escenari grans bandes de jazz, flamenc o músiques del món. En alguns casos també es projectarà un curtmetratge.
Una de les sessions de la Sala Montjuic.

La sessió inaugural serà el pròxim 30 de juny amb Blancaneu, de Pablo Berger amb la banda sonora interpretada en directe amb una banda de 25 músics tal i com es feia als anys 20. La sessió de clausura es projectarà un film sorpresa.
Fossat del Castell de Montjuic
30 de Juny - 7 d'Agost
Tots els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 20.30h.
Preu: 6€ / Tumbona: 3€


Centre Cívic Vil·la Florida: Una única sessió de cinema a la fresca, totalment gratuïta amb la pel·lícula El Hobbit que ben segur que congregarà a molts fans de El Senyor dels Anells.

Centre Cívic Vil·la Florida - C/Muntaner 544
10 Juliol a les 22h.
Entrada Lliure.


Sessions de Cinema d'Estiu amb pel·lícules que han reventat la taquilla com Lo Imposible fins a cinema independent al barri de Sants.

Cotxeres Casinet - C/Sants 79
Cada Dijous a les 22h.
Entrada Lliure.


Parc de l'Espanya Industrial: Per tots els fans del cinema fantàstic tenen una cita amb títols com La invención de Hugo, La Historia Interminable, Tintín y el secreto del Unicornio o Super 8.

Parc de l'Espanya Industrial
Dimecres 26 Juny i 3 i 10 de Juliol
Entrada Lliure.


Mecal Air 2013: projeccions temàtiques de curts a l'aire lliure al Poble Espanyol. Algunes de les temàtiques són: publicitat creativa (12 Juliol), especial sexe (26 Juliol), especial "súper pollas" (9 Agost), especial zombies (16 Agost).

Poble Espanyol - Plaça Baluard
31 Maig - 30 Agost de 20 a 24h.
Preu: 6,5€ o 2,8€ presentant el flyer del Mecal Air.

Imprimiu el flyer i tindreu el descompte!




Gandules CCCB: El Pati del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona s'omple d'hamaques (gandules) per veure cintes més d'autor o més intimistes seleccionades pels internautes.

CCCB - C/Montalegre 5.
7 d'Agost - 24 Agost
Entrada Lliure.


Ens veiem en alguna de les sessions de cinema a la fresca de la ciutat disfrutant de la brisa marina!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada