11 de juny del 2013

II Rastrillo de Moda Solidària per Javier Simorra a Barcelona



A partir de demà i fins el dia 15 de Juny hi haurà un "rastrillo" de moda solidari dins la botiga de Javier Simorra al Bulevard Rosa de Barcelona. L'objectiu és recaptar fons per la plataforma "Somos una Familia" de la Fundació SOS que ajuden a families amb fills menors d'edat en risc d'exclusió social per haver perdut o estar a punt de perdre la casa en poder cobrir les necessitats més bàsiques.

Al llarg d'aquest 4 dies es posarà a la venta diferents col·leccions de primavera/estiu amb descomptes especials.
Al realitzar qualsevol compra al llarg d'aquests dies entraràs a particiar pa la Rifa Benèfica del "Rastrillo" i podràs guanyar exclusius premis. Únicmant hauras de reomplir les targetes Javier Simorra amb les teves dades i dispositar-les a les urnes solidàries. Els premis s'anunciaran el 17 de Juny a partir de les 15h al Facebook de Javier Simorra. Alguns d'aquests premis son: una estància de dues nits al Hotel Empire Palace de Roma, unes arrecades de Bisumar Joyas, 2 packs premium de bellesa, unes ulleres de sol exclusives, un xec regal a bescanviar a JS Heritage, un xec regal a bescanviar a Javier Simorra, etc.
Fizz Bartenders, un dels càterings de cocktails més reputats de Barcelona col·laboraran cada dia de 18h a 21h amb un exclusiu cocktail "A touch of hope" creat especialment per aquesta col·laboració tant especial.


Lloc: Javier Simorra Bulevard Rosa
        Passeig de Gràcia 55, Planta Baixa, Botiga 28
Dates: 12-15 Juny
Horari: 10.30h a 21h.
Cocktail Show by Fizz Bartenders: 18h a 21h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada