5 de setembre del 2013

OUT OF THE PAST: Miquel Wert



Bones a tots què tal ha anat l'estiu??? Imagino que heu pogut descansar, disfrutar dels viatges i escapades organitzades i sobretot disfrutar de la vostra gent! Les meves vacances han estat espectaculars però ja comencen a quedar lluny...

Cartell de l'exposició Out of the Past.

Vull començar aquest nou any amb una entrada especial on vull recomanar l'exposició de un gran amic meu des de ben petitons. El nom de l'amic i gran artista és Miquel Wert (1982) i aquesta tarda inaugura una exposició a l'Espai Fort Pienc. En aquest espai podreu veure algunes de les seves darreres obres englobades sota el títol Out of the Past. L'exposició es divideix en dos grans blocs: En el primer trobem obres dels darrers anys introduïnt a l'espectador dins de la proposta pictòrica, mentre que en el segon bloc podem trobar la producció recent de l'autor.

Espai de l'exposició a Fort Pienc.

El Miquel Wert va estudiar Belles Arts a Barcelona i va estar vivint uns anys fora del país, Tuníssia i París, abans d'instal·lar-se de nou a Barcelona. Ha treballat amb diferents suports, des de les teles, a la fusta, el mural ... Les obres de Miquel Wert circulen entre el passat i el present amb una representació molt personal d'escenes quotidianes atemporals a través de la seva pinzellada delicada i que gràcies a l'ús del blanc i negre ens trasllada a un món oníric amb parts desdibuixades, de l'escena, fent que els ulls de l'espectador acabin de dibuixar el quadre segons les sensacions que transmeten les obres o fins i tot convertint-se en el protagonista de l'escena retratada. Segons el propi autor "em fixo en el misteri de les coses senzilles. Interessos i inquietuds que van molt lligats a les meves arrels sueques." i que li confereix aquest tret tan característic de la seva obra: l'atemporalitat de l'escena quotidiana.



Alguns exemples de l'obra de Miquel Wert.

Espero que us acosteu a l'Espai Fort Pienc de Barcelona per descobrir per vosaltres mateixos aquest tros de pintor. Aquesta tarda hi haurà la inauguració de l'exposició on es podrà veure dos clips documentals sobre el procés de creació d'algunes obres del Miquel Wert i també estaran presents els dos directors: David Bombai director de Wert: Presències efímeres (versió de 15min.) i Marc Campà director de Composition Murale.



Espai: Fort Pienc
            Plaça Fort Pienc 4-5
Dates: 5 al 26 Setembre 2013
Inauguració: 5 Setembre a les 19h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada