14 de juny del 2013

Nit de Shopping: INTENZ DIAGONAL


El pròxim Dijous 20 de Juny tindrà lloc el Intenz Diagonal by The Shopping Night Barcelona.


Serà una nit plena de botigues obertes ambientat en el teatre musical. Les botigues participants són les de la Avinguda Diagonal, entre Joan Güell i Entença així com els centres comercials l'Illa Diagonal i Pedralbes Centre. Per primera vegada, les botigues, hotels, restaurants i equipaments culturals d'aquesta zona obriran les seves portes amb noves experiències i promocions especials. A més, hi hauran espectacles a l'aire lliure inspirats en el burlesque. A aquesta iniciativa s'uneixen altres centres com El Molino, La Galeria Roca o el Festival Jardins de Pedralbes (que inaugura el festival, la mateixa nit del 20 de Juny amb el concert de Josep Carreras).


Aquesta nova iniciativa a la ciutat de Barcelona pretén promoure aquesta zona de la ciutat i el seu eix comercial. L'Avinguda Diagonal estarà delimitada per dues grans arcades de cabaret a l'entrada dels dos centres comercials: Illa Diagonal i Pedralbes Centre

L'Open Village estarà situat entre Numància i Pau Romeva on podreu trobar pop-up stores, stands de diferentes marques, expositors, degustacions, cates, etc. El Vip Village, amb el Vip Premium dins, estarà als Jardins Clara Campoamor, zona que s'accedirà amb invitació, i on trobareu espectacles sorpresa, Dj's en directe, showcooking, etc.

La imatge de la publicitat de Intenz Diagonal és obra de Jaume de Laiguana amb el model Rik Genest, Rico the Zombie que reflecteixen aquesta imatge intensa, concepte primordial de tota la nit: una de les nits més curtes de l'any on en poques hores passaran i viureu moltes emocions. També hi ha la possibilitat de descarregar-se la App oficial amb la que podràs aconseguir descomptes i regals.


Intenz Diagonal by The Shopping Night Barcelona
Localització: Avinguda Diagonal (entre Joan Güell i Entença)
Data: 20 de Juny 2013
Horari: de 20 h. a 2 h. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada