13 de juny del 2013

PIKNIC ELECTRONIK BARCELONA


 


La 2ª Temporada del Piknic Electronik té lloc cada diumenge des del 2 de Juny i fins el 22 de Setembre de les 13 h. a les 22 h. dins dels Jardins de Joan Brossa, a Montjuic.


Piknic Electronik Barcelona és un pícnic al parc, tots els diumenges d'estiu on poder gaudir de música electrònica amb els millors Dj's nacionals i internacionals. És un esdeveniment innovador que apropa la música electrònica i la seva cultura urbana a gent de tot el món dins d'un entorn verd amb uns valors importants com: l'ecologia, la sostenibilitat i respetuosos amb el medi ambient. A Piknic pots portar la teva beguda (no alcohòliques) i el menjar o comprar-ho tot dins mentre escoltes els millors Dj's en un entorn verd dins de Barcelona.



També disposen d'una àrea per a famílies pensada per un públic de totes les edats on els adults es puguin relaxar i gaudir del temps lliure mentre els més petits disfruten dels tallers i activitats programats en col·laboració amb PetitBCN. Aquestes activitats estan organitzades al voltant de la cultura electrònica: tallers de música, espectacles i concerts interactius per a totes les edats, etc. L'entrada és totalment gratuïta pels menors de 12 anys.

Fotos extretes de Piknic Electronik Barcelona.


Preu entrada general: 11€
Entrada reduïda (abans 16h/ Carnet Jove): 8€
Menors 12 anys: Gratis
Passi temproada: 55€

Lloc: Jardins de Joan Brossa, Montjuic
Dates: tots els Diumenges des del 2 Juny fins 22 de Setembre 2013.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada