16 de maig del 2014

Aquesta nit de Dissabte: La Nit dels Museus


Un any més, aquesta nit de dissabte 17 de Maig, Barcelona celebra La Nit dels Museus. Aquest any s'uneixen altres ciutats com Badalona, Hospitalet, Cornellà, Esplugues i Santa Coloma de Gramanet que també obriran els seus museus fins a la matinada amb activitats especials, visites guiades, concerts, etc.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d'Europa en al que participen més de 4000 museus de 40 països i que aquest any celebra la seva Desena Edició.

Terrassa de la Fundació Miró, Barcelona.

Una manera pràctica de poder saber quins són els museus participants i les activitats especials que ofereixen en aquesta Nit dels Museus és accedint a la web de La Nit dels Museus. També tenim l'App per tenir tota la informació als nostres smartphones i poder disfrutar de les Rutes que tenen organitzades i de tota la informació dels museus participants a aquesta nit de la cultura.

Aquest any la iniciativa de poder visitar la gran majoria dels museus de la ciutats gratuïtament també es podrà disfrutar el diumenge ja que és el Dia Internacional dels Museus.

Accés al MACBA, Barcelona, en una edició anterior.

Si em permeteu, us vull fer una recomanació, La Nit dels Museus és una gran oportunitat d'anar a museus no tant massificats i on fareu llargues cues com el MACBA, Museu Picasso i MNAC, qualsevol altre dia segurament podreu disfrutar-ho més però en canvi és una gran ocasió per descobrir museus més petits o per aprofitar la gran oferta d'activitats especials i úniques per aquesta nit en entorns especials com algunes sales de museus, els seus patis, etc. en un horari excepcional: de 19h a 1h de la nit.

La Nit dels Museus
Ubicació: diferents museus de Barcelona i altres ciutats.
Dia: Nit del Dissabte 17 de Maig (alguns museus també ofereixen entrada lliure el Diumenge 19 de Maig).
Horari: de 19h aprox. i fins la 1h. de la matinada.
Preu: Gratuït




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada