2 d’abril de 2014

Dimecres Tapantoni!


A partir d'avui dia 2 d'Abril s'inicia una nova etapa de la Ruta de tapes Tapantoni i que s'allargarà al llarg d'aquest any 2014. Aquesta nova etapa ve precedida pel gran èxit de les anteriors edicions del Tapantoni que ha fet resorgir la zona en una època de crisi i donant a conèixer el barri de Sant Antoni, un barri comercial històric per excel·lència, que ara està complementat per una oferta de restauració i oci cada cop més important gràcies a l'obertura de nous locals que conviuen amb els de tota la vida.

Dimecres Tapantoni ofereix la possibilitat que els propis establiments vagin canviant sempre que vulguin les tapes ofertes. Més de 35 establiments, que formen part de Sant Antoni Comerç, oferiran cada dimecres tapa i beguda a un preu que rondarà entre els 2€ i els 2,90€ convertint el Tapantoni en Dimecres Tapantoni. Alguns dels bars participants són: Bar Calders, Els Sortidors, Mono Risto Bar, Dai Mo!, Tonka, Vinòdrom, Chirusa, etc.
Algunes imatges de tapes proposades per
disfrutar dels Dimecres Tapantoni.

Dimecres Tapantoni posa en marxa també un web on poder conèixer els establiments participants i la tapa que ofereixen. Aquest web està també optimitzada per smartphones per així poder ser totalment pràctic mentre es disfruta d'aquesta ruta de tapes al barri de Sant Antoni.

Zona: Barri de Sant Antoni, Barcelona
Dates: 2 Abril - 31 Desembre 2014
Preu: Tapa i beguda per 2€ a 2,90€