30 de maig del 2014

1r Mercat VINTAGE in BARCELONA




Aquest diumenge, dia 1 de Juny, Barcelona acull el primer Festival Vintage a l'antic Mercat dels Encants de Barcelona o Fira de Bellcaire. Aquest esdeveniment pretén convertir-se en un punt de trobada de tendències retro on poder trobar col·leccionistes, restauradors, dissenyadors de moda, antiquaris ... en un entorn festiu i familiar.

L'ubicació del VINTAGE in BARCELONA és als Encants, el mercat més antic d'Europa que data del segle XIV i sempre orientat a la compra i venda d'objectes de segona mà o vintage.

Plànol amb els espais de VINTAGE in BARCELONA.

El Festival el podem dividir en 4 seccions diferents:
Exposició, venda i intercanvi d'objectes, mobiliari, roba i accessoris. Entre altres podreu trobar a Bibian Blue i Susi Sweet Dress en moda i Antic Estil, Dues Corones i ValNot en mobiliari.
Desfilades: Joves dissenyadors ens mostran les seves últimes creacions en moda vintage.
Música en directe: Dj's i grups d'electro swing, Rhythm&Blues, Souls i Jazz entre altres amenitzaran tota la jornada: Dj Speakeasy Electroswing Barcelona i The Outsiders entre altres.
Jocs Antics: Zona pels més petits on donar a conèixer jocs de l'època i on fer despertar la seva creativitat. A on: 2ª planta dels Encants, Passadís E.

També s'oferiran tallers on s'impartiran classes de customització de roba, cocteleria clàssica organitzat per BCN Gin, perruqueria i afeitat a càrrec d'Anthony Llobet.

Aprofitant aquest dia del Vintage s'organitza una convocatòria de col·lectius de retro style de cotxe, motos i bicicletes clàssiques i una concentració de Vespes a càrrec de Taxi Vespa i Vespa Barcelona. A on: a l'Espai Village: C/Casp entre Castillejos i Av.Meridiana.

Trobareu un corner de photocall gràcies a Photocall Barcelona on fer-vos fotografies d'estil vintage i que seran imatges oficials del festival.

A on: Fira dels Encants de Barcelona
Dia: 1 de Juny
Horari: Tot el dia
Entrada: Gratuït




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada