16 de maig de 2014

Altres idees per aquest cap de setmana del 17 i 18 de Maig


9a edició del Mercat de Moda Solidari
Aquest cap de setmana tindrà lloc la novena edició del Mercat de Moda Solidari organitzat per la marca HOSS Intropia amb col·laboració d'Impulsem i la Fundació Tot Raval. Aquest any el Mercat Solidari el podreu trobar a la Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona.Moda i solidaritat es donaran la mà per tal de continuar fent realitat els projectes de la cooperativa d'inicitiva social i sense ànim de lucre Impulsem que actua al Raval.

En aquest espai podreu trobar més de 10.000 peces de roba de temporades anteriors de primavera-estiu a uns preus amb descomptes que arriben al 75%. La recaudació permetrà el desenvolupament de projectes de caràcter comunitari adreçats a persones en risc d'exclusió social.

Mercat de Moda Solidari
Lloc: Sala Marquès de Comillas, Museu Marítim de Barcelona
Dia: 17 - 19 Maig
Horari: 17 de Maig: de 10h a 23.30h (s'uneix així a la Nit dels Museus)
            18 i 19 de Maig: de 10h a 20h.
Preu: entrada 1€


Tapantoni: Edició Primavera 2014
Del 16 de maig al 8 de Juny torna el Tapantoni, la ruta de tapes del barri de Sant Antoni.
Durant aquestes 3 setmanes, 37 establiments de Sant Antoni Comerç ofereixen una tapa+beguda per 2€.Amb aquesta campanya es vol convidar a tots els ciutadans de Barcelona i de fora a fer un tomb pel barri de Sant Antoni, un barri de tradició comercial, que ara complementa la seva oferta amb una oferta de restauració i oci important gràcies a l'obertura de nous locals que conviuen amb els de tota la vida.

Tots els establiments especials els podeu trobar a la web del Tapantoni. També podeu trobar a tots els comerços adherits al Sant Antoni Comerç un tríptic informatiu amb els locals participants i la tapa que ofereixen cadascun.

Tapantoni
Lloc: 37 establiments del barri de Sant Antoni
Dia: 16 Maig - 8 Juny
Horari: segons horari de l'establiment
Preu: Tapa+Beguda 2€


32a Edició del Saló del Còmic de Barcelona


Nova edició del Saló Internacional del Còmic a la Fira de Barcelona. Aquest certamen comptarà amb la participació de destacats autors de còmic nacional i estrangers, a més de nombroses activitats culturals i lúdiques com exposicions, conferències, tallers o signatures d'autors. Un dels eixos temàtics d'aquest any és la presència del gènere bèl·lic en la historieta que compta amb una gran exposició amb una visió antològica d eles vinyetes bèl·liques. També hi hauran mostres antològiques dedicades als 75 anys de Batman, el gran protector de Gotham City, i també de Lobezno i Popeye el Marí.


Coincidint amb l'imminents estrena de Transformers 4: La era de l'extinció, Optimus Prime, el comandant dels Autobots, visitarà el Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Serà al Palau 2 de Saló per qui desitgi fotgrafiar-se amb ell.

32è Saló Internacional del Còmic de Barcelona
Lloc: Fira de Barcelona: Pavelló 1 i 2.
Dia: 15 - 18 Maig
Horari: 15 Maig: de 10h a 20h.
           16 i 17 Maig: de 10h a 21h.
           18 Maig: de 10h a 20h.
Preu: Entrada General 7€ (hi ha descomptes amb Carnet Jove, Carnet de Biblioteques, etc.)


OFF Barcelona

Nova edició d'aquest esdeveniment d'àmbit internaconal carregada de conferències i tallers a càrrec dels artistes d'avantguarda més influents.
Alguns dels plats forts són: 
  • la participació de Vincent Morrisset, autor de Just a Reflektor, un experiment audivisual.tecnològic que converteix el videoclip d'Arcade Fire en una obra brillant.
  • la creadora de les portades d'àlbum més celebrades dels últims temps com Sigur Rós i Arcade Fire: Caroline Robert
  • Casey Neistat: el creador, productor i director d'una improtant col·lecció de vídeos populars a Youtube.
  • Es donarà a conèixer qui hi ha darrera de la creació dels títols de crèdit de pel·lícules com Oblivion o Iron Man.

Hi ha 5 seccions diferenciades: 
  • Roots: altaveu dels artistes de l'escena mundial
  • OpenRoom: escenari dels nous talents emergents
  • Showplace: espai on gaudir d'instal·lacions interactives i altres obres gràfiques
  • Cinexín: sessions d'audiovisuals, documentals i llargs.
  • Mercadillo: espai on els artistes, emprenedors, inventors i programadors tindran la possibilitat de vendre els seus productes i dissenys.

L'OFF Festival s'ha consolidat com el gran punt de trobada de la creativitat digital del món amb la presència d'alguns dels artistes més influents en les seves disciplines. L'objectiu del festival és anticipar-se als aconteixements i revelar les novetats en els sectors de la publicitat, cinema, música, televisió, art, editorial, disseny o fotografia.

OFF Barcelona
Lloc: Disseny HUB Barcelona
        Pça. de les Glòries 37-38, Barcelona
Dia: 15 - 18 Maig
Horari: 15 Maig: de 10h a 20h.
           16 i 17 Maig: de 10h a 21h.
           18 Maig: de 10h a 20h.
Preu: 120€ entrada pels 3 dies


Tallers Oberts de Ciutat Vella

Aquest cap de setmana també tenim l'oportunitat de poder visitar diversos tallers artístics de Ciutat Vella que obren les seves portes a tots els ciutadans i curiosos.
Com cada any, la diversitat és la característica d'aquesta gran proposta ja que podreu conviure amb els artistes i artesans instal·lats a Ciutat Vella per descobrir com treballen i compartir-ho.
Hi ha tot un calendari d'activitats paral·leles que també es plantegen a Tallers Oberts com activitats dels mateixos creadors, demostracions tècniques, audicions musicals, tallers per a nens, visites guiades, gimcanes, etc.

Tota la informació dels participants, activitats paral·leles, horaris i direccions, aquí.

Tallers Oberts Ciutat Vella
Lloc: diversos estudis a Ciutat Vella
Dia: 16 - 18 Maig
Horari: 16 Maig: de 17h a 21h.
           17 i 18 Maig: de 11h a 14h i de 17h a 21h.
Preu: Gratuït