17 de setembre del 2013

2ª Edició d'Hotels amb D.O.




Per segon any consecutiu Barcelona acull una iniciativa que té com a objectiu divulgar els vins catalans a través de varis hotels de la ciutat.

Del 16 al 22 de setembre, 21 hotels de Gran Luxe, de 5 i 4 estrelles de Barcelona organitzen tastos amb vins de denomació d'origen als espais més emblemàtics de cada hotel.

En aquestes sessions podreu descobrir els principis bàsics i consells pràctics per tastar cada un dels vins de la mà dels quadres de professors de l?escola Superior d'Hostaleria de Barcelona. Coneixereu 12 DO catalanes i tastareu 6 grans vins en un ambient únic i exclusiu per només 15 € a part de que rebreu de regal una invitació per la 33a Mostra de Vins i Caves de Catalunya que tindrà lloc a partir del 24 de setembre a l'Arc de Triomf coincidint amb les festes de la Mercè de Barcelona.

Foto des del Gran Hotel La Florida.

Alguns dels hotels participants són Àbac, Arts, Claris, Gran Hotel La Florida, DO:Plaça Reial, Majestic, Mandarin Oriental, Mercer Hotel Barcelona, Le Méridien, Melia Barcelona, Ohla, Omm, Alexandra, Barceló Raval, España, Gran Hotel Torre Catalunya, Hilton Barcelona, Fira Palace, 1898, Murmuri i Neri.

Aquest any es celebraran dues sessions de tast íntegrament en anglès.

Recordeu que les places a aquests tallers són limitades i que per tant heu de fer la vostra reserva a través del web.

Dates: del 16 al 22 de setembre
Preu: 15 euros.
A on: Varis hotels de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada