1 d’octubre del 2012

SCOTT SCHUMAN (The Sartorialist blog) A LA GALERIA LOEWE




Després del seu pas per la Gran Vía de Madrid arriba a Barcelona l'exposició de retrats de l'autor del blog The Sartorialist, Scott Schuman.



Schuman està considerat un dels principals fotògrafs de moda de la nostra època que ha conseguit acostar i fer present la moda del carrer a qualsevol curiós o professional de la moda. Ha sabut captar l'essència de cada persona sense importar el cost del què vesteixes sinó com ho portes a través de les seves fotografies a peu de carrer (Street Fashion). Des del 2005, a través del seu blog The Sartorialist , mostra la moda que podem trobar al carrer de les grans ciutats, mostrant des de les tendències més senzilles a les més atrevides i vistoses. Integra races, estètiques, edats diferents però amb la preocupació de mostrar sobretot la personalitat que podem trobar al carrer enfrontar-la a l'estaticitat de les passareles.




Algunes de les últimes imatges publicades
http://www.thesartorialist.com/


Les imatges que podem veure dins de la seva exposició a la Galería Loewe formen part del segon llibre de Schuman que va sortir publicat el mes d'agost titulat The Sartorialist: Closer.

Exposició totalment recomanable per conèixer un gran inspirador dins del món de la moda!


The Sartorialist
Galeria Loewe: al nº91 del Passeig de Gràcia.
Del 6 de setembre a l'1 de novembre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada