4 d’octubre del 2012

Desfilada Benèfica a Gratacós





Avui 4 d'octubre se celebra a la històrica botiga de teixits Gratacós, inaugurada al 1940, una desfilada benèfica a favor de la Fundació Ared per promoure la reinserció de les dones a la societat. 

Gratacós aposta des de fa uns anys pels joves creadors i artesants units a un compromís social, com ha demostrat amb altres accions, workshops, etc. com la ja tradicional Setmana del Barret a favor de la lluita contra el càncer.

La desfilada reb el nom de "Sedes Solidàries" ja que totes les peces són creacions de seda pintades a mà  per l'artista Kima Guitart i mostrades sobre models voluntàries amb professions variades que procedeixen, la gran majoria de centres penitenciaris i serveis socials, que lluiten per una professió que els permeti una reinserció digna. L'acte estarà presentat per la ex-model i patrona d'Ared, Judit Mascó.

Un dels models que desfilarà avui. Kima Guitart durant
el procés de creació d'una de les seves sedes.


Durant tot el mes d'octubre, les peces de Kima Guitart estaran exposades a la botiga Gratacós convertint-se així en una Pop-Up Store. Una gran part de les vendes que es generin aniran destinades a aquesta associació sense ànim de lucre.

Desfilada
Localització: Gratacós
                    Passeig de Gràcia 110
Data: 4 octubre
Hora: 18h.

Pop-Up Store
Localització: Gratacós
                    Passeig de Gràcia 110
Data: 4 al 31 octubre
Horari comercial




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada