24 d’octubre del 2012

Beefeater In-Edit 2012 Barcelona



Un any més arriba el Beefeater In-Edit 2012, com ja sabeu, el Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona. Aquest any es compleixen 10 anys del festival. El festival In-Edit tindrà lloc del 25 d'octubre al 4 de novembre a les sales Aribau Multicines Sala 5, Aribau Club i la Filmoteca de Catalunya. Per celebrar aquests primers 10 anys, s'ha creat una llista amb els 100 millors documentals musicals de la història i el Top 10 formarà part de la programació d'aquesta dècima edició; títols com This is Spinal Tap, The Filth ad the Fury, Gimme Shelter o Let's Get Lost. També es podrà disfrutar del documental titulat In-Edit. Get What you Want un recorregut d'aquests primers 10 anys de Festival.


Cartell oficial d'aquesta 10a edició.


Aquest any també s'ha creat el canal In-Edit TV a través de la pròpia web del festival per veure online molts dels continguts que es programen. Es celebra la 3º edició de la Marató Nocturna, la nit del 31 d'octubre, Tots Sants, amb The Doors: Live at the Hollywood Bowl de Ray Manzarek (2012), Hungarian Rhapsody: Queen Live in Budapest '86 de János Zsombolyai (2012) i The Chemical Brothers: Don't Think d'Adam Smith (2012) i es fa un homenatge a la carrera del director Julien Tempe craeador de  títols com Joe Strummer. The Future is Unwritten sobre el cantant de The Clash, Oil City Confidential sobre Dr.Feelgood o The Filth and the Fury sobre els Sex Pistols.

El preu de les entrades oscilen des dels 6,5€ per entrada senzilla fins els 35-70€ segons el preu de l'abonament. Les entrades de la Filmoteca s'han de consultar a la pròpia Filmoteca.

Us deixo un parell de links on podreu consultar els horaris i la programació completa del festival.


In-Edit Beefeater 2012
Dates: 26 octubre al 4 de noviembre.
Sales: Aribau Club, Aribau Multicines i Filmoteca de Catalunya.
Entrades: In-Edit web o a Taquilles centrals (C/Muntaner 24).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada