28 de novembre del 2011

The Shopping Night Barcelona: 30 de novembre 2011




Aquesta pròxima nit dia 30 de novembre tindrà lloc The Shopping NightBarcelona a la zona del Passeig de Gràcia. Al llarg d’aquest nit i matinada diferents establiments, restaurants, hotels i museus i galeries d’art t’inviten a una nit de compres, gastronomia i cultura. El director d’aquesta iniciativa, l’Albert Garriga, vol transmetre que no és únicament una nit de compres sinó una nit de sensacions, cultura, art i gastronomia ja que aquests locals, fora del que són botigues, participaran oferint festes i cates especials per amenitzar aquesta nit.


Imatge de la botiga Santa Eulàlia en l'edició passada
de la Shopping Night Barcelona.


El Passeig de Gràcia i carrers de la zona es vesteixen de llarg per oferir aquesta nit de compres, que comença a les 20h fins a la 1h, i a on podreu visitar les botigues de Loewe, Burberry, Santa Eulàlia, Tru Trussardi, Escada, Desigual, etc., museus com el Museu Egipci i hotels com l'Hotel Mandarin Oriental, l'Hotel Omm, i un llarg etc.


A part de disfrutar de l'oportunitat de visitar les botigues emblemàtiques del Passeig de Gràcia, aquesta nit, també oferirà la possibilitat de disfrutar de moltes altres activitats, promocions, degustacions, descomptes, etc.


Si estàs interessat en participar d’aquesta nit de compres has d’aconseguir el teu Shopping Passport a través de la pàgina que tenen a Facebook i Twitter.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada