23 de novembre del 2011

Hipermerc' Art a la Sala Vinçon a partir del 24 de novembre 2011



Aquest dijous té lloc la inauguració de l'Hipermerc'Art, a Vinçon, que és una exposició d'art que té lloc cada any per impulsar i difondre el coneixement de l'art contemporàni amb artistes nacionals i internacionals.

L'Hipermerc'Art s'ha caracteritzat per donar soport a joves artistes i crear així un espai amb propostes atrevides i sempre interessants d'artistes per així estimular al públic jove i emergent i apropar-lo als circuits galerístics. Totes les obres es poden comprar i posseeixen el Certificat d'Autenticitat de l'Autor.

Aquest concepte diferent de vendre art va néixer fa 27 anys i els seus ciments els va posar l'artista Jean Pierre Guillemot decidit a que l'art contemporàni deixés de ser un simple passatemps de les classes adinerades. Guillemot va batejar aquest nou projecte Supermerc'Art i a on permetia exposar obres d'artistes novells juntament amb artistes de renom.Aquesta idea d'ajustar preus segueix vigent i es poden adquirir obres originals amb certificat des de 59 euros.

Imatge d'una edició passada del Hipermerc'Art.


Aquest any tenim la oportunitat d'adquirir prop de 3.000 obres originals de petit format, entre les que podem trobar pintura, escultura i fotografia d'una cinquantena d'artistes diferents entres els que destaquem Peio Quintana, Carmen Escudero i Tont Sant.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada