30 de novembre del 2011

Marni i H&M: Nova col·laboració pel Març 2012

Encara podem trobar algun petit detall de la col·lecció de Versace per H&M en vàries botigues de la capital que la marca sueca ja ha anunciat una nova col·laboració per aquest mes de març amb una firma de luxe, aquesta vegada serà Marni.

La col·lecció que es posarà a la venta el pròxim 8 de març en més de 260 establiments de l'H&M. Segons la directora creativa de Marni, Consuelo Castiglioni, la col·lecció tindrà el mateix nivell de qualitat, treball artesanal i atenció al detall per la que és coneguda la marca.

Pel moment podem veure algun esboç a YouTube on podem veure algunes de les siluetes senzilles característiques de Marni i uns grafismes molt cuidats i treballats.




Els estampats són d'influència tribal i geomètrics que beuen de la Bauhaus. Faldilles plissades, teixits com la seda o el punt jacquard, colors intensos i vius seràn les principals propostes per la col·lecció de dona. Per la d'home proposarà una paleta de colors més suaus i impressions sutils combinades amb prendes clàssiques però renovades amb un tall més modern i vanguardista.



Consuelo Castiglioni treballant en els últims detalls
de la col·lecció per H&M.
Aquesta nova col·laboració també incluirà bolsos, sabates, fulards i bisuteria. Aquesta última és la més exitosa de Marni i segurament serà la més interessant de veure i segurament la més comercial.

Ja podeu anotar-vos aquesta nova data a les vostres agendes:

Data:
Dijous 8 de març 2012.
Lloc: Botigues seleccionades H&M.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada