15 de setembre del 2011

Mille Collines a la Pop-Up Store de Gratacós



La botiga històrica de venta de teixits de la ciutat de Barcelona, Gratacós, es converteix el pròxim 14 de setembre fins el 17 d’octubre en la botiga Pop-Up de la marca Mille Collines i al llarg d'aquest mes tindran lloc les jornades Africalidad, jornades de moda ètica amb l’objectiu d’educar la població sobre el potencial de Rwanda com a productor d’alta qualitat.



El dia 15 de setembre a les 19h. hi haurà la desfilada de presentació de la col·lecció de roba i accessoris de Mille Collines.



Aquesta marca està fundada l'any 2007 per Marc Oliver i Inés Cuatrecasas, dissenyadors de Barcelona afincats a Kigali, capital de Rwanda. Mille Collines neix per ser una marca de moda ètica al llarg del seu procés de fabricació i de combinar les tendències occidentals amb l’artesania africana i una alta qualitat dels seus materials i acabats. L’any 2010 van rebre el premi especial del jurat del concurs Jóvenes Emprendedores Sociales 2010 UEM. Alguns dels punts de venta on podeu trobar els seus dissenys són Carmina Rotger, OKB Pop-Up Store a Barcelona. 



Imatges d'algunes peces de la seva
col·lecció per aquesta primavera-estiu 2011.



1 comentari: