16 de setembre del 2011

Josep Font (marca) sense Josep Font (dissenyador)






Avui m'he enterat que la marca Josep Font porta dos anys sense el seu dissenyador homònim, Josep Font. Des de Gabriela S.L. la empresa que gestiona la marca ni el propi dissenyador no han volgut donar cap detall sobre el perquè d'aquesta escissió entre dissenyador i marca, l'únic que han dit és que ha estat "per raons personals". Una llàstima ja que era un dissenyador amb un segell propi i una manera de fer i de crear un món molt personal i únic i que des del meu punt de vista feia que la Moda Espanyola tingués un dissenyador molt reconeixible, personal i d'una gran qualitat. 




Jo vaig tenir la sort d'estar una breu temporada treballant a Josep Font quan encara estava el propi dissenyador i veure com treballava. No treballàvem colze amb colze però sí que podia veure com es preocupava de tot el que concernia a les col·leccions ja que es preocupava fins i tot dels shootings que es feien pels catàlegs amb tots els outfits de la col·lecció per presentar a clients, aconseguint així que tot tingués aquella àura i atmòsfera que tenien totes les seves col·leccions, desfilades o fins i tot els complements, les invitacions, la botiga i un llarg etcètera. 


Però aquesta etapa, ens agradi o no ha arribat al seu final i ara la marca Josep Font encara una nova etapa amb una nova dissenyadora. El seu nom és Ana García i és la directora creativa de la marca. Aquesta setmana ha presentat la seva primera col·lecció de Josep Font a Madrid. La proposta de la firma per la pròxima primavera està protagonitzada per dissenys plens de color, del balu al rosa, passant per apostes flúor i una presència important dels estampats florals. 




Alguns models dela nova col·lecció
primavera-estiu 2012 de Josep Font

Esperem que la rebuda sigui positiva i que aquesta nova etapa també tingui èxit. Per altra banda, no em vull oblidar de Josep Font dissenyador, ja que espero que torni a la moda amb una altra marca o per una altra casa i ens torni a sorprendre amb el seu univers personal, sinó serà realment una pena perdre a una figura creativa tan interessant artísticament parlant.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada