28 de setembre del 2011

ASOS desembarca a Espanya



Avui he descobert una nova pàgina de referència que acaba d’estrenar la versió de la seva pàgina en castellà, la pàgina en qüestió és ASOS. És el site de referència entre les iniciades a les compres online.

Les seves xifres són escandaloses : 13 milions de visites mensuals, unes 731.000 diàries. Llença 1.500 productes setmanals. Compta amb més de 5 milions d’usuaris registrats, 3.5 milions de visitants actius i 1 milió de fans a Facebook. 





Pàgina Inicial d'ASOS per a Espanya.


ASOS no és un simple botiga oberta a cop de click: és el fenòmen de compres online amb més tirada del món. És una revista, un punt de trobada i a la vegada el lloc ideal per aconseguir vestir com les famoses ja que pots fer búsqueda per nom de celebrity i veure les prendes fetiche d’aquella actriu que té un estil tan personal, de Kate Moss que és tota una icone de la moda, etc. 



A la vegada, ASOS és una guia de tendències, un aparador, un outlet i un mercadillo. Un gran magatzem on podem trobar qualsevol tipus de prenda, bisuteria, bolsos, sabates, complements, maquillatge, cremes pel cos, pintaungles... Entre les seves pròpies marques podeu trobar cadenes lowcost i firmes que participen a les desfilades de les principals setmanes de la Moda. Algunes de les marques que podem trobar són Disesel Black Gold, Halston Heritage, Cacharel, Vivienne Westwood, French Connection, American Apparel, D&G, Puma, Pepe Jeans, Ray Ban, etc. Pel moment la única marca espanyola és Mango.

Les línies d’ASOS per a dona, existeixen des de 2004 i compten amb talles especials: petites, grans i premamà. La directora de disseny d’aquestes marques de la línia femenina és Sarah Wilkinson (formada a Karen Millar i Calvin Klein). Algunes de les celebrities que tenen o han portat prendes ASOS han estat Michelle Obama, Eva Longoria o Emma Roberts. La línia masculina la dirigeix John Money (primer dissenyador d’Alexander McQueen home o Topman).

Qualsevol enviament és totalment gratuït i quasi a diari té ofertes i preus especials en algunes prendes i realment és una pàgina a tenir en compte i fer compres especials!



1 comentari: