6 d’abril del 2011

3D Mapping Santa Eulàlia

El dissabte 2 d’Abril, a les 21.30h Santa Eulàlia va convocar a tothom que volgués celebrar amb ells la reobertura de la seva botiga en el nº93 de Passeig de Gràcia de Barcelona. La celebració va consistir en una projecció 3D a la façana de l’edifici del Mapping 3D Santa Eulàlia 1843-2011, una representació creada a partir de jocs lluminosos i motion graphics creat per l’estudi OnionLab de Barcelona.

Mostra del que va ser el Mapping 3D

La cita era a les 21.30h davant la façana de la botiga. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, es va tallar Passeig de Gràcia i es van apagar els llums entre Rosselló i Provença, cosa que va ajudar a crear un gran ambient gràcies a tots els curiosos que es van acostar a veure les projeccions i d’altres que s’ho devien trobar. Allà estava la flor i nata de la ciutat barrejats amb els turistes afortunats i gent de peu que estava simplement encuriosit en veure en què consistiria aquest Mapping 3D.

El mapping 3D va ser un resum visual de la història de la botiga Santa Eulàlia. Va començar amb un 3D a la mateixa façana de la primera botiga inaugurada al 1843 continuat per un joc de teixits i agulles deixant entendre el pas del temps i acabant amb unes imatges d’un noi i una noia amb roba actual i tota una sèrie de gràfics en blanc i negre que donaven a conèixer la nova imatge corporativa d’aquesta nova Santa Eulàlia.




Barra del Bar Santa Eulàlia
Va ser una gran manera de tancar la setmana de celebracions en motiu de la reinauguració de la seva icònica botiga. A partir d’ara podem disfrutar d’aquesta botiga amb la seva gran selecció de les marques més importants de la moda internacional, o anant a disfrutar d’un bon té amb pastes, brunch o una copeta de champagne en el seu bar que s’acabarà convertint, segons el meu parè, en un punt de referència de la ciutat.


Imatge de la terrassa del bar Santa Eulàlia. La inauguren aquesta setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada