13 d’abril del 2011

Barreja d'estampats florals

Els colors estridents i els estampats esvalotats s’alien en el vestuari per aquesta primavera i donen un resultat atronador: forts contrastos cromàtics on xoquen colors antagònics, creant associacions dispars i parelles improbables com els plàtans amb els àngels, les flors amb els cuadres, etc.

Prada presenta una col·lecció que balla entre lo modern i lo kitsch ja que la combinació de colors i estampats pot ser vist per molts com horrorosa, i per altres com algo divertit.




En un segon lloc trobaríem la col·lecció de Raf Simons per Jil Sander on hi ha un esclat de colors forts combinats amb estampats de flors àcides. És un punt més suau que Prada però igual d’arriscat pels colors que utilitza com el taronja carbassa, el verd gespa, lila morat, etc.


A continuació trobaríem les jaquetes amb taronjes i llimones d’Stella McCartney i els vestits tropicals de Dior, els dissenys hipnòtics d’Anna Locking i els trajes que reprodueixen vivendes imposibles de la dissenyadora Mary Katrantzou.





Mentre, Marc Jacobs ens presenta amb la línea Marc per aquest estiu 2011 estampats florals en els vestits curts que bé podrien formar part del vestuari de Blair Waldorf de Gossip Girl.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada