18 d’abril del 2011

nopintasnada


Marca catalana fundada a Barcelona fa cosa d’un parell d’anys. És una marca a la que tinc un apreci especial ja que una de les fundadores és Gemma Padró, amb qui vaig tenir el plaer de treballar i coincidir vàries vegades i que va estudiar Disseny de Moda a l'escola IED (Istituto Europeo di Design) al barri de Gràcia de Barcelona.

Nopintasnada és una marca que personalitza bambes, tipo Converse, pintant-les a mà i amb uns dissenys molt urbans. Aquest passat mes de Febrer van demanar a tots els seus seguidors i compradors que els ajudessin a escollir la seva nova col·lecció de cara aquesta primavera estiu 2011, campanya que va ser tot un èxit!


Si voleu fer un regal original no dubteu en regalar uns bambes nopintasnada ja que serà tot un èxit per la seva originalitat i a un preu molt assequible!


Podeu trobar les seves creacions a la seva pàgina web www.nopintasnada.com o a través de les seus perfils a Twitter i Facebook on mantenen informats als seus seguidors i a Youtube.com on podreu veure com realitzen les seves creacions de manera totalment manual fent d’aquesta manera que cada una de les seves creacions siguin úniques i personals. També podeu trobar les bambes nopintasnada a la botiga situada a la Travessera de Gràcia amb Balmes que es diu WIT LAB.



1 comentari:

  1. Ya son aquí les noves bambes catalanes!!
    Bamba estil “converse” en una amplia gama de varietats i colors.
    per nomes 24’95
    No et quedis sense les teves

    http://www.bambes33.cat

    ResponElimina