28 de març del 2011

Inauguració de la nova botiga SantaEulàlia a Barcelona

La botiga emblema de la Moda a Barcelona la botiga Santa Eulàlia, la botiga situada al Passeig de Gràcia nº 93 reobre avui dia 28 de Març amb més de 2.000m2. La botiga reobre en la mateixa ubicació de sempre però amb zones renovades on trobareu les coleccions de dona i home de les grans firmes de la moda i on s’afegeixen un nou espai el pop-up store, un cafè i una terrassa on podrem disfrutar de menús creats i pensats per la xef Sylvia Quintero.

Santa Eulalia porta més de 168 anys a la ciutat de Barcelona sent el comerç textil més antic, on sempre s’hi ha pogut trobar la moda de la més alta qualitat i una atenció al client exclusiva.

En un sol local Santa Eulàlia vol reunir el millor de les grans marques internacionals de la moda per convertir-se en l’únic referent de l’estil Santa Eulàlia ja que les dues botigues en el nº 91 del Passeig de Gràcia i la del C/Pau Casals tanquen per reforçar aquesta nova botiga on podrem trobar el significat del lyfestyle de Santa Eulàlia.

La nova botiga ha estat dissenyada per l’arquitecte americà William Sofield. La nova botiga ha estat concebuda en reactualitzar i estructurar aquest nou concepte de botiga però sense perdre els elements d’antics establiments com les estanteries de les Galeries Lafayette i donar-lis importància. A més, Sofield ha creat una línia de mobles exclusiva per la botiga. Aquests mobles tenen un aire vintage i en consonància amb la sensibilitat que es busca transmetre combinant-se sempre amb aquesta nova mirada al futur.


I per estar totalment al dia, disposen de la seu perfil en les xarxes socials tant a Facebook com a Twitter i del seu blog des d’on tenen informats a qualsevol persona interessada en la moda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada