24 de març del 2011

Tendència Estiu 2011

Aquest any s’imposa una tendència que veu directament dels 70. La dècada dels 70 es caracteritza per la línea Halston, línea que es basa en pantalons de cintura alta, vestits amb molt de vol, parts superiors més cenyides i grans pameles per protegir-se del sol, a què us recorda? Un gran icona d’aquest estil és un dels grans personatges creats per Woody Allen i interpretat per Diane Keaton que quasi quasi puc arriscar-me a dir que no s’ha desenganxat mai d’aquest personatge, almenys a l’hora de vestir. Ho teniu ja? Doncs sí, aquest personatge tan allenià és Annie Hall. Aquest estil tan halstonià està perfectament representat per la nova col•lecció de H&M i publicitat per tot Barcelona, carrers i parades de metro i bus de la ciutat.


També veu directament del hippychic, sempre sota els cànons dels 70, faldilles llargues, estampats florals, colors neutres, texà i detalls safari.


Aquesta tendència és interessant quan es té una figura de 90-60-90cm. i es té una alçada de 1,80cm ja que les menys afortunades sabem que una faldilla amb vol i llarga fins al terra o un pantaló-mono amb pota recta o fins i tot acampanada fan que disminueixis un mínim de 30cm. i si no arribes a l’1,70cm ni peses 55kg. imagina’t com et poden veure...

Una solució és posar-se tacons de 10cm. mínim per estilitzar la silueta i guanyar altura, això sí, no preteneu creuar la ciutat caminant o fer 2 canvis de metro per arribar a la feina o a cap festa ja que difícilment tornareu sense mal de peus i que aquest us duri un parell de dies. Un bon exemple és aquesta sandàlia de cunya de xarol taronja vermellós de la nova col·lecció de Gucci, ja que dóna altura i a part al ser de cunya dóna una bona estabilitat i és còmode per poder suportar un dia o nit llarga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada