30 de gener del 2014

Street Art a Barcelona a ÚS BARCELONA


Aquest pròxim dissabte dia 1 de Febrer tindrà lloc el festival ÚS BARCELONA que neix amb la voluntat de recuperar espais de la ciutat que han perdut la seva raó de ser. Serà una cita interessant per tots aquells que són amants de l'art urbà.

La idea és que a partir de l'art, la innovació social, la creativitat i l'experimentació es recuperin aquests espais que formen part de la identitat de la ciutat i que tenen un gran valor simbòlic i emocional pels barcelonins i que estan actualment abandonats com el cas que ens ocupa: l'antic solar del Mercat dels Encants Vells de Barcelona.


Vol ser una trobada participativa i interactiva oberta a la ciutadania. El festival es planteja d'una manera global, ja que a part de la realització de murals de Street Art, formats estructurals, visuals o experiències interactives amb els ciutadans, hi haurà tallers per a joves, workshops, exposició i venda d'obres d'art i espais per a galeries i col·lectius artístics. Alguns dels artistes participants són reconeguts il·lustradors i graffiters  com Joan Tarragó, Reskate, Victor Ash, Enric Sant, Zabou, Chamo San, SpY,  etc.

Mural de Joan Tarragó a Miami, 2013.
Astronat del francès Victor Ash, Berlin.
Mural a Sabadell d'Enric Sant.
Mural de Zabou, Clapton, London.
Grow de SpY, Besançon, França.

Lloc: Antic solar del Mercat dels Encants Vells de Barcelona
         C/ Dos de Maig 179
Dia: 1 de Febrer de 10-20h.
Entrada: lliure



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada