29 de gener de 2014

Maruya まるや食堂 : Tasca Japonesa a bon preu a Sant Antoni

Abans de res vull demanar disculpes pel meu silenci de dos mesos... els dies passen molt ràpid i més quan una s'embarca en altres projectes!! Un d'ells ja us en puc parlar i en tinc moltes ganes! He creat una petita marca de joieria amb peces úniques, el seu nom és + joi BARCELONA + i a través del seu web podreu veure algunes de les peces i també podeu comprar online o fer comanda per e-mail. S'han de fer millores sobretot en les fotografies del producte ja que potser no llueix tot el que podria lluir, estamos en ello!


Passem ja al que realment m'agrada parlar-vos en aquest blog, i és que us vull presentar un nou restaurant japonès que ha obert al meu barri, Sant Antoni, que val molt la pena tant per qualitat com pel preu. El seu nom és Maruya i està regentat per una parella de joves d'origen japonès que han volgut recreat la típica tasca japonesa. El local és ben petit ja que només té tres taules i la barra des d'on poder disfrutar de la cuina en directe mentre mengem.

Imatge del local des de l'entrada.

En poc menys d'una setmana hi he anat dues vegades i la veritat és que he menjat es-pec-ta-cu-lar ja que la cuina japonesa i tots els seus plats com alguns dels plats estrella del Maruya, com la Sopa de Miso, els Gyoza, els bols d'arròs amb carn picada o amb tonyina i advocat (Donburi) m'encanten, i no ens oblidem dels makis fets amb productes de primeríssima qualitat.

Soboro Don: bol d'arròs amb carn picada a la soja.

Maguro Tartar Don: bol d'arròs amb tartar de tonyina i advocat.

Si haig de buscar algun aspecte negatiu del Maruya seria únicament l'olor de la cuina que impregna la roba, ja que es cuina tot a la barra i això fa que la roba agafi olor; per sort no és olor de fregit, així que no és gens desagradable.


El preu és molt raonable i per uns 20€ per persona pots menjar i sortir ben tip. Es pot reservar en horari de migdies però al vespre és més complicat ja que hi ha un gran moviment de gent que entra i surt, no hi sol haver cap racó lliure. Una altra opció a tenir en compte és que preparen menjar per take away i tenen menús de 8,80€ al migdia entre setmana.

Maruya まるや食堂
C/Sepúlveda 42 (entre Entença i Rocafort banda mar)
Tf: 93 140 64 55
Horari: Dimarts a Diumenge de 13.30 a 16.30 i de 19.30 a 23h.