8 de maig del 2013

Nova botiga a tenir en compte: & OTHER STORIES Barcelona





El dijous 25 d'Abril es va inaugurar la botiga & Other Stories a Barcelona. Les botigues de & Other Stories ofereixen roba, complements i cosmètica, tot dins d'una línia molt minimalista i amb un dissenys molt cuidat i purista.

Barcelona es converteix així en la única ciutat d'Espanya i una de les 7 ciutats europees en teniur una botiga de & Other Stories. Aquesta nova marca de H&M es posiciona en una gamma de producte i servei més elevat.

Els tallers creatius de & Other Stories estan situats a París i Stockholm i dissenyen col·leccions variades de moda on es cuida al màxim la qualitat i el detall. A més a més, la firma incorpora Co-labs, una sèrie de col·laboracions temporals amb diferents dissenyadors que diversifiquen així la marca així també com amb una selecció d'esportives de la marca Nike i dferents marques de bellesa. El disseny dels productes estan dissenyats per més de 35 dissenyadors i marques reconegudes com Acne i Sonia Rykiel.




Aquesta nou espai a la ciutat de Barcelona de la firma sueca Henens & Mauritz va obrir portes en el número 8 del Passeig de Gràcia ocupant un local de tres plantes, uns 600 m2 de superfície, on fins fa poc hi havia Mango (s'ha mogut a la flaship store que tenen al Passeig de Gràcia nº36).


& Other Stories també ha inaugurat des del passat dia 8 de Març la botiga online disponible pels següents països: Bèlgica, Dinamarca, FInlàndia, França, Alemanya, Itàlia, Holanda, Espanya, Suècia i Anglaterra.


Passeig de Gràcia nº8




1 comentari:

  1. No sabia que n'havien obert una botiga aqui! Gràcies per compartir-hi :)
    He obert un blog de maquillatge i bellesa en català fa res, per si t'interessa:

    www.monetespintades.blogspot.com

    petons!!

    ResponElimina