15 de maig del 2013

IDEES PER AQUEST CAP DE SETMANA LLARG A BARCELONA


Aquest cap de setmana llarguet i amb perspectives de mal temps... us proposo diferents plans econòmics o perquè no dir-ho totalment gratuïts per disfrutar de Barcelona i de la seva vida cultural:

DRAP-ART'13
Centre Comercial Arenes.
  • Exposició amb més de 40 obres d'art reciclat de 22 autors diferents coincidint amb el dia Internacional del Reciclatge: Divendres 17 de Maig i fins el 5 de Juny: Dia Internacional pel Medi Ambient.
  • El 18 de Maig: Taller de reciclatge de ninots de drap amb Maria Tarragó a la Plaça Reial de 12 a 14h.

Dissabte 18 de Maig podeu disfrutar d'un gran nombre de museus de la ciutat amb entrada lliure de 19 a 1h i amb una programació especial per aquest jornada. Aquest any coincideix amb la Dia Internacional dels Museus, una jornada que aplega més de trenta mil centres de tot el món amb l'objectiu de sensibilitzar el públic sobre el paper dels museus i la transformació de la societat.
Aquí podeu trobar totes les entitats participants i les activitats organitzades per la nit del 18 de Maig.
També disposen d'una App disponible per Apple i Android des d'on podràs accedir al programa de la Nit delsMuseus.

IN-EDIT en el Primavera Sound
El Festival In-Edit de Cinema Documental Musical de Barcelona i el Festival de Música Primavera Sound col·laboren de nou proposant una sèrie de sessions gratuïtes en el cinema Maldà amb      documental musical com Searching for Sugar Man (2012), Sound City (2013), How to Act Bad (2012), Petey & Ginger (2012).


PRIMAVERA ALS BARS 
Útims dos dies amb concerts d'artistes que col·laboren amb el Primavera Sound i que actuen en diferents bars de lal ciutat de Barcelona
  • Div.17 de Maig amb
 GENTLE MUSIC MEN + ARCONADA 
a l'Hotel Omm (Rosselló, 265).
  • Dis.18 de Maig amb
 PACOSAN + ELIAH SMITH
 al Bar Stage 9 (Vila i Vila, 60).

EXPOSICIÓ Jaume de Laiguana. Retrospectiva 1997-2012 
Palau Robert: Passeig de Gràcia 107.
Fins el 26 de Maig. 
Retrospectiva amb més de 150 obres de gran format d'aquest fotògraf català molt conegut per ser un gran fotògraf de moda o haver fotografiat a grans figures internacionals i nacionals com Penelope Cruz, Jon Kortajarena, Jenifer Lopez, etc.


EXPOSICIÓ Blancanieves
Galeria Loewe: Passeig de Gràcia 91.
Del Dijous 16 al Dissabte 18 de Maig.
Exposició que ret homenatge al cinema espanyol amb una selecció de fotografies de Blancanieves de Pablo Berger realitzades per la fotògrafa japonesa Yuko Harami. També s'hi pot trobar una mostra del vestuari dissenyat per Paco Delgado (dissenyador de vestuari de la pel·lícula Les Misérables). 


VIDEO IBEROAMERICÀ
Casa Amèrica Catalunya: Corsèga 99.
Dijous 16 i Divendres 17 de Maig a les 20h.
V Setmana del Video Iberoamericà amb la projecció d'una selecció de vídeos a càrrec d'Andrés        Denegri amb una sèrie de treballs de ficció que ratllen els límits del cinema: vídeos d'artistes de Paraguai i Bolívia (Div.17) o que gràcies a la performance i la poesia fan una denúncia a la situació de la dona amb vídeos d'artistes espanyols. (Dij.16). 
Totes les sessions comences a les 20h.

Cap de setmana amb els tallers d'artesans i artistes del barri de Poble-Nou oberts al públic per així conèixer com treballen i com són els seus espais de creació.


Ja em direu si us han servit aquestes idees i si n'heu disfrutat d'alguna!!! Qualsevol proposta que sàpigueu que hi ha a la ciutat esteu invitats a fer-nos-ho saber a tots!! A disfrutar d'aquests tres dies!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada