29 de maig del 2013

2 Propostes pel cap de setmana i 2 Botigues Efímeres




SECONDS MARKET BARCELONA
Seconds Market Barcelona es presenta com una nova proposta de compra-venta de roba de 2a mà i d'accessoris handmade. Aquesta primera edició tindrà lloc a la Galeria Cafè Mitte el dia 31 de Maig.


Seconds Market Barcelona neix amb l'idea de promoure l'intercanvi i/o venda prioritzant la qualitat de l'estat de les peces i el caràcter únic de cada peça.

Seconds Market Barcelona 
Dia: 31 Maig
Horari: 16-21h
Lloc: Galeria Cafè Mitte
         C/ Bailén 86





Aquest Dissabte dia 1 de Juny arriba una nova edició de Changing Room Calor '13. L'Hotel Chic & Basic Rambles es converteix en una pop-up store oberta al públic amb una mostra de diferents dissenyadors nacionals i internacionals. A cada un d'ells se'ls otorga una habitació de l'hotel on presenten les seves creacions.

Changing Room es defineix com una "mega store efímera" durant 10 hores, 1 dia, cada 6 mesos, en un hotel de Barcelona.

Dia: 1 Juny
Horari: 11-21h.
Lloc: Hotel Chic & Basic Ramblas
         Passatge Gutenberg 7




Amb motiu de la celebració del 30è aniversari de la marca G-Schock monta a Barcelona la Pop-Up Store de G-Shock.

La Pop-Up Store estarà oberta durant un mes, temps en què es donaran lloc diferents esdeveniments relacionats amb els 4 conceptes que caracteritzen la marca: moda, música, art i esport urbà. Algunes de les activitats seran: brunch musicals, Dj sets, exposicions de tot tipus, etc. A part de totes aquestes activitats i esdeveniments, podreu trobar la gamma G-Shock i Baby-G amb les seves edicions limitades.
La inauguració va tenir lloc el passat dia 16 de Maig, així que encara us queden uns 15 dies per poder visitar aquesta botiga efímera. El 12 de Juny hi haurà la festa de clausura de la botiga. Esteu atents al web per tenir informació de la vetllada!

Dates: 16 Maig a 15 Juny
Lloc: Pop Up Store G-Shock
         C/ Ribera 5






POP-UP STORE LIEBESKIND
La marca Liebeskind ha obert a Barcelona una Pop-Store en el conegut barri del Born (a l'altura de la Seca). En aquesta botiga efímera presentaen els seus dissenys de bolsos, moneders i altres accessoris de pell d'altíssima qualitat com sabates. La marca ha escollit el Born per ser un barri de contrastos: la seva creativitat única es troba amb les façanes històriques dels seus edificis: modernitat vs història. La botiga ocupa un local d'uns 40m2 on hi havia una antiga pastisseria amb reminiscències del segle XIX.


Bolso "Barcelona" d'edició exclusiva.

La botiga va inaugurar el 17 de maig i estarà 2 mesos temps en què es podrà disfrutar d'un 20% en totes les compres i de l'exclusiu bolso "Barcelona" a un preu molt especial (139,90€).

Dates: 17 de Maig fins el 20 de Juliol
Lloc: Liebeskind Berlin Pop-Up Store Barcelona
         C/ Flassaders 32






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada