20 de novembre de 2012

3ª THE SHOPPING NIGHT BARCELONA

Aquest dijous dia 22 de novembre, se celebra la 3º edició de la nit de compres i glamour a l’artèria més important de la ciutat: al Passeig de Gràcia de la ciutat de Barcelona.

Aquest any, The Shopping Night Barcelona es presenta sota el leimotiv de “Fairy Tales” inspirat en la tradició literària europea dels segles XVIII i XIX. Un concepte que connectarà el món llegendari dels contes de fades amb el món del lifestyle del segle XXI dotant l’esdeveniment de sensacions il·lusiòries al llarg de la nit. D’aquesta manera també s’ha proposat als comerços i entitats col·laboradores que adoptin l’estètica “Fairy Tales” participant així en els nombrosos espectacles que tindran lloc a l’aire lliure i en alguns dels establiments participants.La Shopping Night Barcelona és un gran festival de la moda, la gastronomia, la cultura i el bon gust de la ciutat de Barcelona. A partir de les 20h i fins a la 1h de la nit, el Passeig de Gràcia i els carrers de la zona, acolliran a les grans marques de moda; hotels, restaurants i museus obriran les seves portes amb propostes i promocions especials que dinamitzaran la nit per tal de reviure per tercera vegada la nit més glamourosa de l’any.

Algunes de les activitats de les que podrem disfrutar també aquesta nit:
20h-1h: Cinderella Village Vip al Palau Robert (i a les 22h: Cantants d’Òpera representaran Nadales de tot el món).

20h-1h: White Snow Open Village al Passeig de Gràcia amb Provenza: zona de degustacions gastronòmiques, mostra de les entitats i establiments col·laboradors.


20h-1h: Sleeping Beauty – Christmas Carol Space entre Plaça Catalunya i la Gran Via, zona de cultura. Ballet: fragments de “La Bella Dorment” amb la participació de més de 200 ballarines de l’escola de Ballet de Barcelona. Música: actuació de l’Orquestra Escola Municipal Eixample “Joan Manuel Serrat”.
Moltes de les botigues situades al Passeig de Gràcia, i voltants, oferiran descomptes especials i disposaran de dj’s, petites degustacions, cocktails i photocalls especials per aquesta nit.


El Luxury Pass és una acreditació individual que permet l’accés a les botigues participants al Luxury Pass, botigues tals com Carolina Herrera, Furest, Dirk Birkkenbergs, Gratacós, Santa Eulàlia, Liu-Jo, Montblanc, Thiffany&Co, etc. Aquesta acreditació personal permet restringir el pas i fer d’aquesta experiència de la Shopping Night Barcelona més exclusiva i única. A la vegada, amb aquest Pass podran accedir al Village VIP ubicat al Palau Robert, convertint´se així en un punt de trobada exclusiviu de celebrities i invitats excepcionals.