28 de novembre del 2012

Pels PETITS ROCKERS de casa



Us vull parlar de Rock 01 CoolbabyVaig descobrir aquesta botiga al buscar, desesperadament, una camiseta totalment negre per fer un regal a una parella d'amics que han estat pares recentment. A les botigues convencionals únicament tenien la roba de temporada i amb colors més típics per bebès i nens. Finalment, per les xarxes vaig trobar aquest petit tresor i una vegada vaig entrar-hi em vaig enamorar del tot.



La botiga és ES-PEC-TA-CU-LAR. Botiga de roba de bebè i nen (de 0 a 10 anys) de look rocker ideal per vestir als fills de rockers, músics o pares amb un gust diferent i modern. Podeu trobar samarretes de grups de rock de tota la vida com AC DC, monos moteros (amb les seves cremalleres) samarretes amb calaveres, faldilles tutú amb estampats de leopardo, leotards amb jacquards a topos i atigrats, bambes New Balance, banyadors de nena "anys 40", etc. 





Com també qualsevol tipus de complement com els Pitets amb forma i estampat dels mocadors Palestins, els Porta Xumets made in Barcelona, guitarres de peluix, mitjons que imiten les Vans o merceditas, tatoos, xumets amb calaveres, estampats rockers, ulleres de sol, i un llarg etcètera.





Qualsevol cosa que trobeu a la botiga Rock 01 Coolbaby ha estat escollit amb gran gust (gust rocker evidentment) i a mi m'ha encandilat del tot! A la seva pàgina Facebook podeu anar veient totes les novetats que els van arribant a la botiga i fins i tot descomptes especials que fan i visites sorprenents que han tingut.

Pel moment no ho podré disfrutar però qualevol amic que li agradi aquest look i estigui embarassat aprofitaré per acostar-me a Rock 01 i fer-li un detall d'aquesta botiga!

Rock 01 Coolbaby
C/Bonavista 16, 08012
Barcelona
Contacte: 933 68 89 80
Horari: de 10 a 20.30h de Dilluns a Divendres
            de 11h a 20.30h Dissabtes





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada