16 de maig del 2012

SWAB Barcelona 2012



Una vegada més, arriba el Swab Barcelona. Swab és una mostra d’unes 60 galeries de tot el món on es presenten artistes contemporànis emergents de l’escena artística mundial i que a la vegada, vol ser una plataforma per a una nova generació de galeries.

El primer Swab va tenir lloc al 2007 i hi van participar unes 42 galeries de 13 països diferents. Des del 2011, Swab presenta també el Swab Off, un programa d’activitats artístiques paral·leles a la fira que tindràn lloc per la ciutat de Barcelona.

Aquest any 2012, hi participaran més de 60 galeries gràcies a la col·laboració de fires internacionals com Preview Berlin: The Emerging Art Fair. A més a més, aquest any el Swab ha creat un projecte d’intervenció artística creant més de 100 Art Toyz que es subastaran coincidint amb la fira artística. En aquest projecte hi han participat artistes tals com Silvia Prada, Boris Hoppek, Mariscal, Chu Uroz, Isabel Coixet, Miranda Makaroff, etc. convertint aquests Toyz’s en peces úniques i exclusives. La subasta d’aquests objectes està ja disponible a través de la web del Swab, a un preu de sortida de 200€, i tots els beneficis es donaran a la Fundació de Lluita contra la Sida (FLS) un referent mèdic internacional en la investigació d’aquesta malaltia.


Swab Barcelona tindrà lloc el Pavelló 2 de la Fira de Barcelona des del dijous 24 de Maig al dissabte 26 de Maig. Hi haurà xerrades amb artistes, col·leccionistes i comissaris de l’escena artística. A la vegada, aquest any, a la plaça Univers (plaça que haurem de creuar per accedir al recinte de la fira) hi haurà vàries intervencions d’artistes urbans emergents comissariada per Arcadi Poch, de Kognitif; hi haurà també una coL·laboració de l’artista nordamericana Tina Ziegler, un projecte artístic titulat Art Box de 10 caixes de 2x2m pintades per 10 artistes emergents; i també contaran amb la participació de l’artista Emilio García que presentarà les seves escultures a la mateixa plaça titulades Jumping Brains.




Swab Barcelona
Direcció: Pavelló 2 Fira de Barcelona.
              Av. Maria Cristina.
Dies: 24 - 26 Maig.
Preu entrada: 10€/dia. (aquí les pots comprar)


2 comentaris:

  1. oohhh que lastima he llegado tarde, muy interesante!

    www.infinitawishlist.com

    ResponElimina
  2. I am extremely impressed with your writing john travolta T birds leather jacket skills as well as with the layout on your blog.

    ResponElimina