5 de juny del 2012

A VISTA D'HOTEL




Del 5 al 9 de juny, la ciutat de Barcelona inaugura oficialment les terrasses dels hotels de la ciutat amb diferents espectacles, concerts, natació, cinema etc. amb més de 52 terrasses d’hotels de la ciutat participants a A vista d’Hotel.

Aquest event està organitzat pel Gremi d’Hotels de Barcelona amb la intenció d’obrir a qualsevol tipus de públic les terrasses d’alguns dels hotels més emblemàtics de la ciutat. La majoria d’aquestes terrasses ja fa dies que han inaugurat la temporada d’estiu però gràcies al Gremi d’Hotels apostaran per oferir diferentes activitats que valdrà la pena tenir en compte i un cocktail únic per aquests dies, per gaudir de la vetllada.

A continuació us presento la meva petita selecció:

La Terrassa de l’Hotel Pulitzer: un clàssic de les nits d’estiu amb el nom de These Charming Nights. El dimecres de 19 a 22h podreu disfrutar de concerts acústics d’artistes importants de l’escena indie de Barcelona, mentre que el dijous de 23.30 a 2h els DJ  Lui i Fra posaran la música adient i finalment, el divendres podreu trovar en els plats icones de la ciutat com Javier Mariscal o Isabel Coixet que punxaran els seus temes favorits.

Terrassa Alaire de l’Hotel Condes de Barcelona: situat al Passeig de Gràcia i per disfrutar de prespectives inèdites del modernisme. El dimarts hi haurà música brasilera en viu, el dimecres música funk i jazz.

Terrassa de l’Hotel Ohla: Un dels hotels més nous de la ciutat amb una Terrassa totalment ídilica amb zona chill-out, piscina de vidre i un mobiliari d’avantguarda. El dijous podreu disfrutar d’un espectacle de natació sincronitzada a les 20h i més tard del grup Riders Trio amb la seva selección de jazz i blues en directe.

Terrassa de l’Hotel DO: Plaça Reial: situada en plena Plaça Reial.  Podreu disfrutar del coctel creat especialmente per l’ocasió Cava Reial mentre gaudiu de les actuacions de l’il·lusionista Sermagic.

Terrassa 360º de l’Hotel Barceló Raval: l’Hotel més cool del barri del Raval, que s’ha convertit en un nou punt de trobada per disfsrutar de la vida urbana de la ciutat i unes vistes 360º de Barcelona. Podreu disfrutar d’unes vetllades musicades amb jazz pel trio Nika Mills.

A vista d'Hotel 2011 a la terrassa 360º.

Al llarg d’aquests 5 dies d’A vista d’Hotels es podrà participar al concurs de fotografía “A vista d’hotel” obert a qualsevol persona que assisteixi a alguna de les activitats ofertades en els hotels, presentant fotografíes en tres categories diferents: A vista d’Hotel per a la millor fotografía que il·lustri la ciutat de Barcelona des d’una de les terrasses d’hotel, A peu de Terrassa per a la millor fotografia que il·lustri una de les terrasses i Capta el moment per a la millor fotografia que il·lustri l’ambient en una Terrassa d’hotel durant alguna de les activitats. Aquestes tres categories tindran tres premis diferents. 

No us donaré pistes sobre els premis però us comentaré que són ben interessants!! però això sí, es guanyi o no els premis, haureu disfrutat d’unes vetllades totalment inolvidables i úniques ja que només tindran lloc durant 5 dies i amb activitats quasi úniques segons el dia i Terrassa que escolliu.

Així doncs, espero trobar-vos en alguna de les terrasses dels hotels participants!! Quines ganes de pendre la fresca disfrutant de bona música i un bon gin-tònic ;) 

Fins aviat!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada