20 d’abril del 2012

Nou Museu Galería Loewe a Barcelona


La firma de luxe Loewe ha obert una galeria-museu al Passeig de Gràcia on recrea la història de la marca i ens explica el procés de creació d’alguns dels seus productes estrella com per exemple els mocadors de seda.

Imatge d'una de les plantes de la Galería Loewe.


Aquest museu reb el nom de Galería Loewe i ocupa una superíficie de 580m2 distribuïts en 5 nivells. Aquest local ha estat ocupat amb anterioritat per la botiga Santa Eulàlia, mentre estava en obres la seva botiga original, i fins fa un mes, per la pròpia marca Loewe mentre reformava la nova botiga del Passeig de Gràcia nº35.



La Galería Loewe ens explica els seus origens des de la fundació de la firma al 1846 per Enrique Loewe i que des del 1996 pertany al grup LVMH Moet-Hennessy Louis Vuitton. Es mostren alguns productes emblema de la firma com els mocadors, amb una instal·lació de mocadors en moviment creada per l’artista Daniel Wurtzel i que recorda a una parella de ballarins en dansa. També s’inclou una reconstrucció d’un aparador de la firma de la dècada dels anys 60, obra del dissenyador Pérez de Rozas. En una altra de les plantes d’aquest museu-galeria trobem el bolso Amazona, un icone de la casa i el més venut de totes les col·leccions; ens expliquen el seu proce´s de fabricació i e’exposen eines antigues que s’utilitzaven per a la seva confecció que requereix de més de 8 hores de treball.

Bolso Amazona de Loewe, emblema de la marca.

És una enorme oportunitat de visitar una exposició exclusivament de moda ja que no estem en una ciutat on contínuament tinguem l'oportunitat de visitar exposicions de temàtica fashion.

Ja em direu què us ha semblat!! A mi m'agradat molt, es respira molt la marca, ben feta i amb una mateixa línia de concepte que la nova botiga Loewe.

Galería Loewe
Passeig de Gràcia 90
Barcelona






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada