26 d’agost del 2011

Setembre i els Especials Col·leccions


Ja torno a estar de nou amb tots vosaltres i per començar escric un breu post sobre la premsa de moda d’aquest mes de setembre. Aquest mes es presenten totes les noves col·leccions per aquesta Tardor-Hivern 2011-12 de tots els dissenyadors reconeguts que han desfilat a les diferentes passarel·les reconegudes com London, París, Milano, New York, Sao Paulo, Barcelona, Madrid, etc.

Així que només recomanar les revistes de moda nacionals ja que valen molt i molt la pena. Aprofiteu que ja estan als quioscos i que alguns de vosaltres encara esteu de vacances, d’altres ja únicament comptem amb els caps de setmana, per poder mirar detenidament i agafar idees de cara aquesta nova temporada.

La revista més completa des del meu parer és la Vogue, per a mi és la revista de capçalera i la més ben redactada. Vogue Especial Colecciones és l'especial que acompanya al numero de setembre de la revista Vogue. Dins d'aquest suplement apareixen les diferents col·leccions i també sol tenir unes pàgines dedicades als complements molt interessants ja que ajuden a agafar bones idees per combinar peces que ja tenim a l’armari per donar-lis totalment la volta. Altres revistes a tenir en compte són la Elle i la Telva que també tenen uns bons suplements i una bona qualitat de les imatges.



Res més us volia comentar, únicament el que ja he dit que aprofiteu i us compreu alguna revista d’aquest mes de setembre que ja tenim als quioscos, i ens impregnem de noves idees. 

No vull descuidar tampoc a tot el sector masculí, encara que a nivell nacional no tenim la versió masculina del Vogue, us recomano que compreu la Vogue Uomo (Itàlia) o GQ o revistes més alternatives com la Neo2H MagazineTendencias o Vanidad on combinen outfits i reportatges tant femenins com masculins, encara que no treguin un Especial Col·leccions ara al setembre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada