3 de maig del 2011

I Festival Internacional de Burlesque de Barcelona El Molino

El Molino organitza el I Festival Internacional de Burlesque de Barcelona i convoca un concurs per trobar la nova estrella emergent del Burlesque català que podrà guanyar un contracte de 3 mesos per actuar a El Molino.

El I Festival Internacional de Burlesque de Barcelona tindrà lloc del 12 al 14 de Maig. El Show Inaugural tindrà lloc el dia 12 El Molino i es vestirà amb una gran alfombra vermella per presentar un show ple d’espectacle, música, sensualitat, plumes, provocació i ball.


Com ja sabeu el Burlesque va néixer a Inglaterra i USA a finals del s.XIX i principis del XX com una petita actuació dins el music hall o vodevil de l’època. Eren petites actuacions amb dones exhuberants on es barrejava la sàtira amb l’entreteniment per a adults. A partir dels anys 20 i 30 es converteix en un espectacle independent i ve a ser l’atracció principal de l’escena teatral amb artistes reconegudes com Bettie Page al llarg de la dècada dels 50.
El Nou Burlesque apareix a partir dels anys 90 a través d’artistes com Dita von Teese inspirada sempre en aquesta època passada on lo principal es mantenir el glamour de l’època, el tipus de coreografia i la sàtira.

Tanta a New York com a London s’organitzen festivals Burlesque de renom des de fa temps i ara El Molino aprofita aquesta tendència per iniciar el seu I Festival Internacional de Burlesque de Barcelona que espera que es convertixi en un event anual.


I Festival Internacional de Burlesque de Barcelona comptarà amb actuacions de les millors artistes nacionals i internacionals com la nordamericana Catherine D’Lish i l’anglesa Miss Banbury Cross, Melita Honewycup i Lisa Lottie, entre altres. El format del festival mantindrà el format original que consisteix en diferents números d’entre 5 i 10 min separats per intervencions de la mestra de cerimònies que serà la Terremoto de Alcorcón, estrella de El Molino. 

La música de tot el Show Inaugural i dels diferents espectacles estaran amenitzats per El Molino Band.

Podeu comprar les entrades a través de la web de El Molino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada