6 de novembre de 2013

TAPANATONI: del 8 al 30 de NovembreA partir d'aquest divendres i durant tot el mes de Novembre torna la ruta de tapes del barri de Sant Antoni: Tapantoni. Durants aquests dies més de 34 establiments proposen una tapa de creació pròpia i una beguda per maridar per només 2 euros.

Aquesta nova edición del Tapantoni, edición de tardor es podrá votar i valorar la tapa que agrado més i al participar estarás participant en el sorteig d'una bit per a dues persones en un hotel de 4 estrelles amb spa.

Amb aquesta campanya es vol convidar a fer un tomb per Sant Antoni, un barri històricament comercial, que ara complementa la seva oferta comercial amb una oferta de restauració i oci cada cop més important.

Gràcies aquest rellançament del barri de Sant Antoni amb l'obertura de nous locals que conviuen amb locals de sempre, els comerciants de Sant Antoni han decidit repetir aquesta iniciativa que es va iniciar el passat mes de Maig amb un resultat molt i molt important ja que es tracta de dinamitzar el barri per encarar la crisi que viu la zona a causa de les obres eternes del Mercat de Sant Antoni i la crisi general de tota una ciutat i país.Lloc: Barri de Sant Antoni, Barcelona (d
iferents establiments)
Dates: del 8 al 30 Novembre 2013
Preu: 2€ per tapa i beguda