14 d’octubre del 2013

Nova edició del 48h Open House Barcelona




Festival d'arquitectura on durant aquest pròxim cap de setmana podreu visitar tot tipus d'edificis de la ciutat totalment de franc. Aquesta iniciativa té com a vocació donar a conèixer als propis ciutadans de Barcelona el seu patrimoni arquitectònic.

Al llarg del cap de setmana del 19 i 20 d'Octubre podreu visitar més de 150 edificis de Barcelona on hi podeu trobar des de cases i pisos particulars a edificis d'ús públic i emblemàtics de la ciutat. Aquest any hi ha una ciutat convidada i és Santa Coloma de Gramanet; aquesta ciutat obrirà les portes del seu patrimoni i se sumarà a aquesta gran festa de l'arquitectura.

Si voleu aprofitar el temps i organitzar-vos millor les visites, hi ha disponible el passi d'entrada prioritari "Passport" per un o dos dies per 35 i 50€, disponible a la botiga de 48h Open House BCN.

Del 16 de Novembre al 2 de Desembre s'organitzaran varis itineraris per donar a conèixer l'empremta arquitectònica i urbanística del 1714 a la ciutat de Barcelona. Diferents itineraris per la Ciutadella, el barri de la Ribera i de la Barceloneta on poder conèixer diferents models de la ciutat al llarg d'aquella època.

Per conèixer tots els edificis participants, cliqueu aquí.





Lloc: 150 edificis de Barcelona i varis a Santa Coloma de Gramanet
Dies: 19 i 20 Octubre 2013.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada